Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 63 | 11 mei 2022

11 mei 2022 17:05

Hugo gaat aan de slag met twee gerechten bomvol met groenten en dierenarts Piet vertelt je alles over de Franse bulldog. Verder nemen we een kijkje in het flink verbouwde huis van Laura, start Tom met een knus tuintje in Leimuiden én zien we hoe je zelf een duurzaam bloemenvaasje kunt maken.

Koken met Hugo!

Vandaag maakt Hugo twee gerechten waar ontzettend veel groenten in zitten. Hartstikke gezond dus! Hij maakt namelijk Koreaanse groentepannenkoeken én pittige paksoi. Hoe lekker is dat!? Het hele recept vind je hier.

Metamorfose [1/2]

Cees en Berend hebben vorig jaar in Leimuiden een stacaravan gekocht om in de zomer een lekkere verblijfplek te hebben. Ze zijn druk bezig met het opknappen van de stacaravan en hebben voor de tuin de hulp van Tom ingeschakeld. Ze hopen dat de tuin een plek wordt waar ze samen kunnen komen met vrienden en familie. Bekijk het fragment hier.

Duurzame woonaccessoires

Maaike is constant met haar handen bezig. Ze maakt namelijk zelf woonaccessoires. Dit doet ze met hout, papier en vilt. Het liefst wil ze dat deze materialen ook gerecycled zijn om zo haar producten zo duurzaam mogelijk te kunnen produceren. Bekijk het fragment hier terug om te zien hoe je zelf een papieren bloemenvaasje kunt maken. 

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij…

Laura en Stefan wonen inmiddels in hun derde huis. Toen ze het huis in Velp kochten, zagen ze al snel dat dit huis het eigenlijk nét niet helemaal was. Tóch zijn ze de uitdaging aangegaan en hebben ze het helemaal verbouwd naar hun zin. Laura geeft een rondleiding.

Franse bulldog

Dierenarts Piet heeft vandaag Lola meegenomen naar de boerderij. Lola is een Franse bulldog en Piet gaat daar dan ook alles over vertellen. Benieuwd naar wat je allemaal moet weten over dit leuke en bijzondere beestje? Lees het hier.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 63

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore