Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 62 | 10 mei 2022

10 mei 2022 17:05

Hugo maakt vandaag een frisse lente stamppot met Italiaanse gehaktballen. Patrick en Lieke leggen de laatste hand aan de hoge slaapkamer. Verder nemen we een kijkje in een ontzettend kleurrijk interieur, geeft Zamarra tips over het schoonmaken van metalen dingen in huis én gaan we zien hoe je zelf onderhoudsvrije mosschilderijen kunt maken.

Koken met Hugo!

Hugo gaat vandaag wat maken dat misschien heel winters lijkt, maar zeker ook in de lente gegeten kan worden: stamppot. Hij gaat er een frisse twist aan geven en maakt er Italiaanse gehaktballen met Parmezaanse kaas bij. Het water loopt ons al in de mond, bij jou ook? Bekijk hier het hele recept.

Metamorfose [2/2]

Het nieuwe huis van Christa en Frank ziet er prachtig uit. Vooral hun slaapkamer met de hoge plafonds is een mooi aanzicht. Het stel wist alleen niet zo goed waar ze moesten beginnen. Patrick en Lieke hebben al het een en ander gedaan in de kamer en vandaag leggen ze er dan echt de laatste hand aan. Bekijk hier het eindresultaat! Kunnen de items ook niet ontbreken bij jou thuis? Shop ze hier!

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Geen groene vingers

Zelf als je geen groene vingers hebt, kun je groen in huis halen. Sharon laat ons namelijk zien hoe je onderhoudsvrije mosschilderijen kunt maken. Hier heb je dus geen plantenkennis voor nodig! Alleen een beetje creativiteit. Hier zie je hoe je dat doet.

Binnenkijken bij…

Maarten en Sharvin hebben een prachtig huis in Blijdorp. Ze hebben het huis helemaal ingericht naar hun eigen stijl. Ze houden absoluut niet van ‘veilige’ kleuren, maar juist van knallen. En dat is te zien. Benieuwd naar hoe het eruitziet? Bekijk het hier.

Glimmen, glimmen en nog eens glimmen

In huis heb je heel veel metalen voorwerpen, vooral in de keuken. Niet alles moet hetzelfde schoongemaakt worden en dat kan nog wel eens voor verwarring zorgen. Huishoudcoach Zamarra geeft tips en legt uit hoe je al deze verschillende materialen schoon moet maken.  

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 62

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore