Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 61 | 9 mei 2022

09 mei 2022 15:05 Aangepast: 09 mei 2022 17:10

Hugo maakt vandaag heerlijke citroenpudding met framboos en een frisse witlofsalade met kip. Ook krijgen we tips over hoe je zelf een gave gallery wall kunt maken. Verder nemen we een kijkje in een kledingbibliotheek, bekijken we een prachtige kasteeltuin in Loosdrecht én starten Lieke en Patrick met de metamorfose van een hele hoge slaapkamer.

Koken met Hugo!

Vandaag gaat Hugo aan de slag met een heerlijk zomers gerecht. Hij maakt een frisse witlofsalade met gerookte kip en gaat daarbij een heel lekker toetje maken, namelijk citroenpudding met framboos. Daar krijg je toch direct zin in? Zo maak je het zelf!

Metamorfose [1/2]

Christa en Frank hebben in hun kersverse woning in Amsterdam een plafond van maar liefst 5,5 meter hoog. Ze hebben een heel goed idee van wat ze willen, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Patrick en Lieke schieten te hulp! Bekijk hier hoe ze van start gaan. 

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Kasteeltuin

We zijn met z’n allen weer van de tuinen aan het genieten nu het weer lente is. Zo ook tuinvrouw Henny. Zij werkt samen met en handjevol vrijwilligers in een prachtige kasteeltuin. Bekijk hier haar rondleiding door de bijzondere tuin. 

Creatief met je muur

Een gallery wall is niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur. Het is stijlvol, maar het is ook een hele leuke manier van het bewaren van herinneringen. Hoe maak je nou de juiste compositie? Interieurstyliste Jet geeft handige tips

Kledingbibliotheek

Elisa en Diana runnen een bibliotheek, maar niet zo eentje waar je boeken kunt lenen. In deze bibliotheek kun je kleding lenen. Met dit concept willen ze graag de textielafvalberg verkleinen en tegengaan. Bekijk hier het fragment.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 61

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore