Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 60 | 6 mei 2022

06 mei 2022 17:05 Aangepast: 06 mei 2022 17:16

Dit weekend is het Moederdag, en daarom kookt Hugo vandaag iets heel speciaals. Verder vertelt Tom alles over de plantentrends van 2022. Ook nemen we een kijkje in een tuin en vertelt een fietsenmaker hoe je je fiets het beste kunt onderhouden zodat 'ie zo lang mogelijk mee gaat.

Koken met Hugo!

Hugo gaat aan de slag met heerlijke mini aspergequiches. Daarnaast kan een taart natuurlijk niet ontbreken met Moederdag. Daarom maakt hij een bananentaart met karamel. Wil jij dit ook maken? Bekijk dan hier het hele recept.

Binnenkijken bij…

Anthon en Jessica hebben het huis gekocht van de grootouders van Anthon. De woning was sterk verouderd, maar gelukkig wist dit stel daar wel raad mee. Bekijk het fragment hier terug om het eindresultaat te zien. 

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie en tips!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Plantentrends van 2022

Tom heeft deze week weer een kijkersvraag. Deze luidt: ‘Wat zijn de plantentrends van 2022’. Lees hier het antwoord!

Fiets onderhoud

Alex is fietsenmaker aan huis. Hij geeft tips over het onderhoud van je fiets, waardoor de kosten bij de fietsenmaker minder worden en je fiets langer meegaat. Bekijk hier alle tips. 

Tuin ideaal voor iedereen

Greetje wilde graag meer groen rondom het huis, daarom is ze drie jaar geleden verhuisd met haar gezin. Ze woont nu in een oude boerderij die ze helemaal heeft opgeknapt. De tuin is vooral de eyecatcher van dit huis. Bekijk hier de prachtige tuin, dat een paradijsje is voor insecten, vogels en het hele gezin.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 60

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore