Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Shop The Look: het mediterrane paradijs

28 april 2022 18:02 Aangepast: 29 april 2022 16:38

Maaike en Jeremy wilden dolgraag een nieuwe tuin. Met het huidige exemplaar waren ze gewoonweg nog niet helemaal tevreden. Ze probeerden van alles, maar het lukte niet om het gezellig te maken. Tom wist er gelukkig wel raad mee. Heb je mooie items gezien? Hier kun je ze terugvinden.

De basis van de tuin is al in de goede richting. Om meer sfeer aan te brengen heeft Tom vooral veel toegevoegd. Zoals het Ardennersplit onder de eettafel en de pergola die hij maakte van Douglas palen

Ook de eettafel was niet meer in opperbeste staat en dus kwam er een prachtig, nieuw exemplaar voor in de plaats. Daarbij koos hij voor drie verschillende stoelen. Een met zwart en wit, een zwarte én een oranje variant. Zo krijgt de tuin meteen een speelse uitstraling. 

Ook onder de overkapping kwam een nieuwe loungeset. Deze Ibiza lounge is comfortabel en groot genoeg om met veel vrienden op te kunnen zitten. De bijpassende oranje kussens matchen mooi met de stoelen aan de eettafel en ook het zwart/witte kussen trekt naar de stoelen toe. 

De grote grijze tegels lagen al in de tuin. Wil je een vergelijkbare variant dan is deze erg mooi!

In het looppad plaatste Tom een betonnen tegel met houtlook om de tuin compleet te maken. Ook kwam er veel groen in de borders waaronder de Europese dwergpalm

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk hier de metamorfose

Van sfeerloze tuin naar mediterraan paradijs

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore