Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 59 | 5 mei 2022

05 mei 2022 17:05

Het is vandaag Bevrijdingsdag en special daarom serveert Hugo fish & chips. Ook zie je in deze aflevering dat Tom de Portugese tuin afrondt en ook Martine maakt weer wat moois. Tot slot nemen we een kijkje in een kleurrijke bungalow in Apeldoorn.

Koken met Hugo!

Hugo laat ons vandaag zien hoe je heel makkelijk fish and chips maakt. Hij heeft voor dit gerecht gekozen, omdat de Britten een groot aandeel hadden tijdens de bevrijding en hiermee wil hij ze op een symbolische manier bedanken! Wil jij dit zelf ook maken? Lees hier het hele recept.

Tuinmetamorfose [2/2]

Gisteren maakte Tom al een start met de tuinmetamorfose van Richelle en Marijn, waarbij hij prachtige Portugese tegels plaatste. Hierdoor is de tuin al helemaal in de stijl zoals de bewoners het graag zouden willen. Vandaag gaat Tom verder met de tuin en zien we het eindresultaat. Lees er hier alles over. Zie je leuke items? Shop ze dan hier.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie en tips!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

DIY: Pronklijstjes

Het is bijna Moederdag en speciaal hiervoor laat Martine ons zien hoe je leuke pronklijstjes maakt. Dit kan je cadeau doen of gewoon lekker voor jezelf houden. Bekijk hier het stappenplan om deze lijstjes zelf te maken.

Binnenkijken bij…

Yordy woont in een kleurrijke bungalow in Apeldoorn. Het interieur is helemaal in de jaren '80 stijl. Hij geeft een rondleiding door zijn huis en vertelt hoe hij zijn prachtige woning heeft ingericht.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 59

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore