Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 58 | 4 mei 2022

04 mei 2022 17:05

Hugo duikt vandaag in de Italiaanse keuken en dierenarts Piet is niet alleen gekomen, hij heeft namelijk hele schattige pups meegenomen. Ook nemen we een kijkje in een prachtige jaren '30 woning en gaat Tom aan de slag met een tuin.

Koken met Hugo!

Hugo maakt vandaag broccoli-doperwtensoep met ricotta en serveert daarbij ook nog eens heerlijke crostini’s met ricotta en tomaat. En als dessert – hoe kan het ook anders – tiramisu. Maar dan wel met een twist, namelijk met boerenjongens. Lees hier het gehele recept.

Tuinmetamorfose [1/2]

Richelle en Marijn wonen pas sinds kort in hun heerlijke huis in Hoorn. Hun tuin is nu kaal en sfeerloos, maar ze zouden graag een mediterrane tuin willen die ook kindvriendelijk is. Zelf hebben ze geen idee waar ze moeten beginnen, vandaar dat ze de hulp hebben ingeschakeld van Tom. Bekijk hier hoe Tom van start gaat! 

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij…

Sem woont samen met haar man en drie kinderen in een jaren '30 woning in Berg op Zoom. Ze hebben dit huis ongeveer een jaar geleden gekocht. Ze hebben het vervolgens in slechts vier maanden tijd verbouwd tot hun droomhuis. Bekijk hier de tour door het huis.

Prachtige lampenkappen

Stefanie en haar moeder maken van allerlei verschillende materialen – zoals handgeschept papier en droogbloemen – accessoires voor in huis. Ze laten zien hoe ze dit doen. Bekijk hier het fragment.

Puppy’s

Dierenarts Piet heeft een nest puppy’s meegenomen naar de boerderij. Hij gaat alles vertellen over de opvoeding van een pup, maar ook hoe je kan zien dat je hond zwanger is. Wil je de tips rustig teruglezen? Dat kan hier

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 58

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore