Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 57 | 3 mei 2022

03 mei 2022 17:06

Hugo duikt vandaag de Marokkaanse keuken in. Daarnaast maken Patrick en Jasper de woonkamer in Harfsen af. Ook zie je hoe je moet bloemschikken, want de Moederdag komt er natuurlijk weer aan. Tot slot geeft Zamarra weer schoonmaaktips!

Koken met Hugo!

Hugo kookt vandaag helemaal in de stijl van de Marokkaanse keuken vanwege het Suikerfeest. Hij maakt daarom Marokkaanse eieren én een typisch Marokkaans koekje voor bij de koffie of thee. Lees hier het hele recept.

Metamorfose [2/2]

Anja en Michel hebben een prachtige grote woonkamer in hun nieuwbouwhuis in Harfsen. Alleen het lukte ze maar niet om deze sfeervol te maken. Gisteren is er al heel wat gebeurd en vandaag maak het klusteam het af! Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het hier. Zie je leuke items ertussen staan? Shop deze dan hier.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie en tips!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Bloemschikken

Zondag 8 mei is het alweer zover: Moederdag. Op deze dag is het de tijd om je moeder eens flink in het zonnetje te zetten. Bloemist Stefan laat zien hoe jij zelf een prachtig boeket kunt samenstellen. Bekijk hier het fragment terug!

Binnenkijken bij…

Denise was op zoek naar een eigen plek en die heeft ze gevonden in Dronten. Ze woont in een prachtig nieuwbouwhuis aan het water. Ze heeft dit in een Scandinavische stijl ingericht en geeft je een rondleiding!

Raambekleding schoonmaken

De raambekleding in je huis schoonmaken is misschien wel een van de minst leuke klusjes om te doen. Gelukkig hoeft dit ook niet te vaak. Maar hoe pak je dit eigenlijk aan? Zamarra geeft tips! Lees ze hier terug. 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 57

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore