Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Shop the look: de warme en gezellige slaapkamer

26 april 2022 17:42 Aangepast: 29 april 2022 16:40

Mike en Rosan hebben een ruime slaapkamer. Het is een fijne ruimte, maar ze misten sfeer. Het interieur in de kamer paste dan ook niet bij de smaak van het stel. Daarnaast willen ze dat de werkplek op de slaapkamer gescheiden blijft van het slaapgedeelte. Patrick en Roy maakten van de kamer een sfeervolle ruimte. Heb je mooie items gespot? Je vindt ze hier terug!

Met de kleuren terra roze en abrikoos wordt de toon van de nieuwe kamer meteen gezet. Om het geheel spannend te maken kiezen Roy en Patrick voor een behang met een grove betonlook in meerdere kleuren.

Bij het zitje komt een tafeltje in dezelfde tinten. Daarbij kiest Roy voor een neutraal vloerkleed voor meer warmte en rust. 

Ook hier komt de terra roze mooi tot zijn recht. De kleur matcht daarnaast perfect met rotan voor een bohemian touch. Dit tafeltje/krukje is daarom een hele mooie keuze. 

Om de ramen te verduisteren kiest Roy voor een honingraat plisségordijn voor beide ramen. De ruimte stylen doet hij daarna met mooie accessoires, zoals de stijlvolle messing kandelaar

Less is more, maar maak wel de juiste keuzes als je de slaapkamer aankleedt. Zo passen de spiegel en de gieter erg goed in het sfeertje en maakt de neutralere sprei het bed helemaal af. 

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk hier de metamorfose

Van ongezellige ruimte tot sfeervolle slaapkamer mét werkplek

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie en tips!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore