Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 56 | 2 mei 2022

02 mei 2022 17:05

Hugo serveert vandaag een duurzame, goedkope en gezonde maaltijd. Verder krijg je klustips van Oscar over het bovenlicht. Ook lopen we een dagje mee met een glasblazer én gaan Patrick en Jasper aan de slag met een woonkamer.

Koken met Hugo!

Hugo gaat aan de slag met een gezonde, makkelijke, duurzame en goedkope roerbak met noedels, ei en Chinese kool. Daarbij maakt hij gebakken sperziebonen met sesam en hij laat zien hoe je zelf tahin (sesampasta) kan maken. Lees hier het hele recept.

Metamorfose [1/2]

Anja en Michel wonen pas sinds kort in hun nieuwbouwhuis in het Gelderse dorp Harfsen. Ze hebben een prachtige grote woonkamer, maar hoe ze het moeten inrichten is nog een vraagteken. Vandaar dat ze de hulp van ons klusteam hebben ingeroepen. Bekijk hier hoe Tom van start gaat! 

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie en tips!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Rotstuin

Een rotstuin is niet per definitie een tuin waar veel mensen van dromen, maar Gerard dacht hier anders over. Hij onderhoudt namelijk een van de grootste rotstuinen van Europa. Benieuwd geworden? Bekijk zijn rondleiding terug! 

Klustips: bovenlicht

De een vindt het prachtig en voor de ander is het een doorn in het oog: bovenlicht. Oftewel: een smal venster boven een deur. Oscar vertelt wat dit is én geeft tips hoe je ze weg kan halen.

Kunstwerk van glas

Evelien is niet zomaar een glasblazer, maar een sierglasblazer. Zij maakt met glas allerlei mooie kunstwerken en neemt ons een dagje mee. Bekijk hier het fragment terug.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 56

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore