Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Aflevering 55 | 29 april 2022

29 april 2022 17:06 Aangepast: 29 april 2022 17:10

Hugo maakt vandaag verschillende brunchgerechten; lekker makkelijk voor in de meivakantie! Daarnaast geeft Tom ook allerlei tips over leuke tuinactiviteiten met de kinderen. Verder nemen we een kijkje in een huis met karakter in Kootwijkerbroek, zien we een prachtig groene tuin in Rotterdam én krijgen we tips van Zamarra over hoe je de badkamer weer kunt laten blinken.

Koken met Hugo!

Hugo gaat vandaag een lekker makkelijk vakantiebrunchgerecht maken. Hij maakt wentelteefjes met rabarbercompote en eggs benedict. Deze brunch gerechten kun je lekker samen met de kinderen maken als vakantie activiteit. Wil je dit ook eens proberen? Lees hier het hele recept.

Binnenkijken bij…

Charis ruilde haar nieuwbouwwoning in voor een huis met karakter in Kootwijkerbroek. Maar er moest nog zeker wat aan gedaan worden. Ze is de verbouwing aangegaan en heeft er een prachtige eigen draai aan gegeven. Bekijk de aflevering hier terug. 

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Groene vingers met de kinderen

Tom gaat laten zien hoe je samen met de kinderen leuke dingen kunt doen in de tuin in de meivakantie. Hij laat onder andere zien hoe je grappige ‘zaaimannetjes’ kunt maken. Wil je dit ook doen met de kids? Lees hier hoe je ze deze meivakantie kunt vermaken.

Een blinkende badkamer

Bij het schoonmaken van de badkamer komt natuurlijk veel meer kijken dan een glimmende spiegel en vloer. Huishoudcoach Zamarra geeft tips en tricks over hoe je de badkamer weer helemaal kunt laten blinken. Bekijk de aflevering hier terug. 

Rotterdamse tuin

Cos en Theo hebben een prachtige tuin in Rotterdam. Overal waar je kijkt zie je groen. Ze troffen het huis aan met in de tuin enkel wat coniferen. Daar wilden ze graag verandering in brengen. Ze zijn aan de slag gegaan en hebben de hele tuin omgetoverd tot een groene oase. Kijk de aflevering hier terug om de tuin te zien.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 55

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore