Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Aflevering 46 | 18 april 2022

Het is tweede Paasdag en speciaal hiervoor kookt Sandra iets feestelijks met een heerlijk dessert. Patrick en Jasper gaan aan de slag met een overloop. Verder worden er leuke meubels en woonaccessoires gemaakt van staal en nemen we een kijkje in een mediterrane tuin.

Koken met Sandra!

Hugo is nog even afwezig, maar gelukkig maakt Sandra vandaag iets heel lekkers: een ovenschotel met gegratineerde courgettes én als toetje meringue met room en aardbeien. Wil je dit zelf ook maken? Lees hier het recept.

Metamorfose [1/2]

Niek en Floortje wonen in een voormalig schoolgebouw in Vlaardingen. De hele woning hebben ze mooi opgeknapt, maar wat ze met de overloop moeten doen? Dat weten ze niet. Patrick en Jasper schieten te hulp.

Niks
Elke week nieuwe inspiratie
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Buitenkijken bij een mediterrane tuin

Lotte woont sinds een jaar samen met haar man in Harderwijk. Ze hebben toen de hele tuin eruit gehaald en opnieuw ingericht. Nu is het een gezellige mediterrane tuin, waar de voor- en achterkant een mooi geheel is geworden. Zie hier het eindresultaat.

Duurzame verjaardag

Saskia laat zien hoe je op een duurzame manier je verjaardag viert. Zij geeft tips hoe je dit doet. Bekijk het fragment terug.

Alles van staal

Rosa en Tom maken stalen meubels en woonaccessoires. Ze zijn hiermee begonnen toen ze zelf graag een leuk lampje wilde hebben van staal, maar dit nergens konden vinden. Benieuwd hoe ze dit doen? Bekijk het hier.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 46

Dit is een artikel van