Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Aflevering 40 | 8 april 2022

Hugo neemt ons mee naar de Turkse keuken. Piet en Tom slaan de handen ineen en gaan het hebben over welke planten giftig zijn voor je huisdieren. Verder nemen we een kijkje in een monument in Middenburg. Ook zie je hoe je eenvoudig een lambrisering kan maken én kijken we binnen bij een kleurrijk huis in Haarlem.

Koken met Hugo!

Hugo neemt ons vandaag mee naar Turkije, zijn favoriete vakantieland en hij heeft daar zelfs gewoond. Hij maakt dan ook baklava vandaag. Superlekker en in een uurtje kun jij hier zelf ook van genieten. Lees hier het hele recept.

Plantenvraag voor Tom

Tom heeft voor de kijkersvraag van Diana de hulp ingeroepen van dierenarts Piet. Zij vroeg zich namelijk af welke planten veilig en giftig zijn voor haar hond. Lees er hier alles over.

Binnenkijken bij een monument

Paco en Grace wonen nu vijfenhalf jaar in hun prachtige huis in Middenburg. Dit was vroeger een van de eerste arbeiderswoningen en is gebouwd rond 1900. Dit maakt dat het een monument is. Toen ze het kochten waren ze het niet eens met de indeling, dus hebben ze het helemaal verbouwd naar hun eigen smaak. Zie hier het eindresultaat.

Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

DIY: Lambrisering

Klusser Oscar laat je zien hoe je makkelijk een lambrisering kunt maken. Dit is niet alleen goedkoper, maar eigenlijk ook best leuk om te doen. Wil je dit zelf ook proberen? Kijk dan hier het fragment terug.

Binnenkijken bij…

Renske woont samen met haar man en twee kinderen in een jaren '30 hoekhuis in Haarlem. Zij heeft samen met haar man het hele huis aangepakt, waarbij ze veel dingen zelf hebben ontworpen en gemaakt. Het is een ontzettend vrolijk en kleurrijk huis geworden.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 40

Dit is een artikel van