Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Aflevering 39 | 7 april 2022

Het aspergeseizoen is weer begonnen! Hugo gaat hier natuurlijk meteen mee aan de slag. Ook Martine steekt de handen uit de mouwen en maakt een plantenkrukje van een oud bijzettafeltje. Verder nemen we een kijkje in de jaren '30 woning van Arianne én zien we het eindresultaat van de tuin in Utrecht.

Koken met Hugo!

Hugo zet vandaag een salade met asperges en een dragon-mosterddressing op tafel. Daarbij serveert hij sugarsnaps, krieltjes en krokante makreel. En... zelfs het dessert is gemaakt van asperges! Wil je het zelf maken? Lees hier het gehele recept.   

Tuinmetamorfose [2/2]

Tom is gisteren al druk bezig geweest in de Utrechtse tuin van Manon en Nathalie. Er is al een pergola gemaakt met schaduwdoek én de muren aan de achter- en zijkant zijn vervangen door zwarte gebeitste wanden. Vandaag wordt de tuin afgemaakt en zien we het eindresultaat. Leuke items gespot? Je vindt ze hier terug!  

Niks
Elke week nieuwe inspiratie
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

DIY: Plantenkruk

Heb jij nog een oud bijzettafeltje staan? Gooi deze dan niet weg, maar maak er een leuk plantenkrukje van. Martine laat stap voor stap zien hoe je dit doet.  

Binnenkijken bij…

Arianne woont samen met haar man en hun kindje in een prachtig jaren '30 huis. Toen ze dit huis kochten werden ze op slag verliefd op de details. Na de verbouwing is de woning een echt familiehuis geworden met een Scandinavische stijl en een vintage look. Arianne geeft een rondleiding, bekijk het hier.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 29

Dit is een artikel van