Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Shop the look: het sfeervolle gastenverblijf

Rick en Aleida hebben een gastenverblijf bij hun woning in het Friese Oudehaske. Ze hebben al flink geklust in de ruimte, maar de styling liet nog wat te wensen over. Daarom werd de hulp van Eigen Huis & Tuin Lekker Leven ingeschakeld. Ben je benieuwd naar de kleuren op de muur of de items die gebruikt zijn? Je vindt ze hier!

Sfeer aanbrengen in een keuken, dat doe je door middel van kleur! Jasper koos er daarom voor om de keukenkastjes en de wand in dezelfde blauwtint (LPC 2013)  te schilderen. Zo krijgt het een rustige sfeer en vallen de kastjes een heel klein beetje weg. Om het spatten van het koken tegen te gaan koos hij ook voor rustige tegeltjes in dezelfde kleurtint. Maar omdat ze handgebakken zijn zit er onderling toch nog wat verschil in kleur en vorm. Zo blijft het een beetje spannend. 

De hanglampen vormen een mooi contrast en steken perfect af in de ruimte. 

Naast de lichte tinten is er ook voor een donkerdere blauwtint (LPC 2015) gekozen. Op deze manier springt de bar er echt uit en past hij ook bij de rest van de ruimte. De verschillende gele stoelen zorgen voor een frisse en speelse look en het kleed op de tafel én de kaarsenhouder zorgen voor extra sfeer en warmte in de ruimte. 

Van
Bekijk hier de hele metamorfose
Van kale ruimte naar sfeervol gastenverblijf
Dit is een artikel van