Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin Huis & Tuin Lekker Leven

Shop the look: de gezellige en multifunctionele familieruimte

Derwent en Petra hadden te maken met een behoorlijk rommelige én gehorige zijkamer naast hun woonkamer. Dat kon anders! Maar hoe? Zelf wisten ze niet hoe ze dit aan moesten pakken, maar Patrick en Jasper gelukkig wel. Ben je benieuwd naar de gebruikte items of kleuren? Je vindt ze hier terug!

Om meteen van de kille sfeer af te komen heeft Jasper gekozen voor dé trendkleur van het moment: een lichte bruintint (LPN 2694). Hierdoor krijgt de kamer direct een ontzettend warme uitstraling. Om het af te maken zijn er ronde accenten toegevoegd aan de ruimte, waaronder een heerlijk bruinkleurig vloerkleed. Tegen de wand achter de bank is er gekozen voor een stoer en sfeervol bamboescherm.

De kast heeft ook een bijpassende bruine kleur gekregen én een ronde afwerking waardoor deze mooi matcht met de rest van de ruimte. De buitenkant van de kast heeft een zijdeglans lak (LPC 0626) gekregen en de binnenkant is mat gelakt in een tint lichter (LPC 0576). De kast functioneert ook als werkplek voor Petra en beschikt over een inklapbaar werkblad. Als bureaustoel is er gekozen voor een stijlvolle kuipstoel die door de rondingen mooi aansluit op de rest van het interieur. Een mooi sierkussentje in een warme aardetint kan natuurlijk ook niet ontbreken. 

Bij de tv-wand is er gekozen voor andere bijpassende aardse tint (LPN 2695) op de muur. Maar om naast al deze warme bruintinten ook een frisse touch toe te voegen is er hier en daar ook gekozen voor wat witte details, waaronder een eyecatcher van een witte tafellamp. Tot slot maakt het kleine tafelhaardje het natuurlijk helemaal knus en compleet.

Van
Bekijk de hele metamorfose
Van gehorige zijkamer naar multifunctionele familieruimte
Dit is een artikel van