RTL Wonen

Meld je aan voor Kopen of Slopen

19 mei 2022 11:02 Aangepast: 20 mei 2022 14:31

Voldoet jullie woning niet langer aan jullie eisen? Barst je letterlijk uit de voegen of word je moedeloos van de woningmarkt? Waag dan nog één allerlaatste poging om een geschikt huis te vinden met het nieuwe tv-programma Kopen Of Slopen. Lukt dat niet binnen de gestelde tijd dan wordt je huidige woning onder handen genomen en verbouwd. Zodat jij en je gezin er nog jaren in kunnen blijven wonen.

Een nieuw programma!

In het nieuwe huizenprogramma van RTL: Kopen Of Slopen, gaan koppels en gezinnen een allerlaatste poging wagen om een nieuwe woning te bemachtigen. Drie maanden worden jij en je partner begeleid door een topteam van makelaars dat speciaal voor dit programma is samengesteld.

Tegelijkertijd wordt er een plan en ontwerp gemaakt door professionele architecten om de huidige woning aan te passen naar jullie woonbehoeften, zodat jullie er alsnog jaren kunnen blijven wonen.

Wil je je aanmelden? Klik dan hier!

En dan...

Wordt er binnen drie maanden een nieuwe woning gevonden? Dan is de keuze aan jullie: wordt er verhuisd of verbouwd, gekocht of gesloopt? Vinden jullie geen passende nieuwe woning binnen de gestelde tijd, dan komt de sloophamer erbij en wordt er volgens plan verbouwd.

Meld je aan!

Woon je in een koopwoning maar ben jij die woning eigenlijk al jaren ontgroeid? Past je huidige woonsituatie allang niet meer bij jullie leef- en gezinsomstandigheden? Meld je dan hier aan voor dit nieuwe avontuur.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore