Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 22 | 15 maart 2022

Hugo gaat vandaag aan de slag met ‘feel good food’, namelijk: mac and cheese. We nemen een kijkje in het huis van Sandra. Verder zien we hoe Patrick de laatste hand legt aan het huis in Leeuwarden, geeft Zamarra tips over schoonmaakdoekjes én leer je hoe je zelf decoratieve tegeltjes kunt maken.

Koken met Hugo!

Bij mac and cheese denk je snel aan alleen macaroni en kaas, maar voor een goede maaltijd kan je er nog van alles aan toevoegen. Hugo maakt daarom een mac and cheese met tomaat en ansjovis. Als bijgerecht maakt Hugo een frisse salade met courgette en tuinbonen. Hier heb je toch nu al zin in? Bekijk hier het recept!

Van gehorige zijkamer tot multifunctionele ruimte (2/2)

Derwent en Petra willen hun kamer leuker inrichten, maar weten zelf niet waar ze moeten beginnen. De kamer is daarbij ook nog eens veel te gehorig. Gisteren hebben Patrick en Jasper al de eerste stappen gemaakt. Er zit kleur op de muur en er staan twee mooie kasten in. Vandaag legt het team de laatste hand aan de kamer in Leeuwarden. Bekijk hier het eindresultaat! Trekken de meubels en kleuren ook jouw aandacht? Shop ze hier!

Niks
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Natuurlijke decoratieve tegels

Echte bloemen voor altijd bewaren in je wandtegeltjes. Het klinkt wat gek, maar Gisela maakt het mogelijk. Ze laat je zien hoe je met gedroogde bloemen prachtige tegeltjes kan maken. Ga er zelf ook mee aan de slag! Zorg wel voor een goede bescherming tegen het inademen van schadelijke stoffen.

Binnenkijken bij…

Toen Sandra in haar huidige huis kwam te wonen, was ze ontevreden met hoe het eruitzag. Toch zag ze er wel veel potentie in en ging de uitdaging aan. Het huis heeft ze helemaal naar eigen stijl ingericht, namelijk: landelijk sober. Bekijk hier het fragment!

Welk schoonmaakdoekje voor wat

Met het schoonmaken gebruik je allerlei verschillende ‘tools’. Maar vaak vergeten we dat er verschillende soorten schoonmaakdoekjes bestaan. Huishoudcoach Zamarra vertelt welke doekjes je voor welke oppervlaktes het beste kunt gebruiken. Lees het hier!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 22

Dit is een artikel van