Gezien op TV

Aflevering 21 | 14 maart 2022

14 maart 2022 17:05

Hugo maakt vandaag een Marokkaanse kipstoof en couscous. Ook nemen we een kijkje in de Indische tuin van Grace. Verder zien we hoe je mooie boeketten kunt maken van vilt, leren we alles over een Feng Shui inrichting van je huis én gaat Patrick aan de slag met een huis in Leeuwarden.

Koken met Hugo!

Om de week rustig af te trappen, maakt Hugo een verwarmende maaltijd die je misschien zelfs als ‘comfort food’ kunt zien. Hij maakt een heerlijke Marokkaanse kipstoof met pompoen. Daarbij maakt hij een smakelijk gerecht met parelcouscous. Bekijk hier het recept!

Van gehorige zijkamer tot multifunctionele ruimte (1/2)

Derwent en Petra hebben in hun huis een kamer zonder functie. Of nou ja, eigenlijk heeft de kamer allerlei verschillende functies. En daar willen ze verandering in brengen. Ze vinden de kamer snel rommelig, te gehorig en ongezellig. Ze zouden graag willen dat het er wat leuker ingericht wordt en dat de gehorigheid afneemt. Patrick, Jasper en het team gaan ermee aan de slag.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Een tropische Indische tuin

Grace woont samen met haar man in Leidschenveen. Toen ze het huis zes jaar geleden troffen was de tuin helemaal kaal en lagen er alleen maar stenen. Maar daar was Grace niet tevreden mee. Ze heeft haar tuin omgetoverd tot een tropisch paradijsje. Dit moet je zien!

Feng Shui

Het doel van de Feng Shui filosofie is dat jouw omgeving zo wordt aangepast dat jij je er lekker bij voelt. Melati vertelt waar en waarom Feng Shui in jouw huis aanwezig is. Ook laat ze zien hoe je zo’n Feng Shui inrichting het beste kunt toepassen en waar je op moet letten. Bekijk het hier terug!

Een oneindig houdbare bloemenbos

Een bos bloemen geeft natuurlijk veel sfeer in huis. Het staat gezellig en het ruikt ook nog eens lekker. Maar helaas is dat allemaal vaak van korte duur. Bloemen verwelken nou eenmaal. Daphne heeft hier een leuke oplossing voor: vilt boeketten. Zij maakt realistische bloembossen van vilt. Bekijk het fragment hier!  

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 21

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore