Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 20 | 11 maart 2022

Hugo maakt vandaag een Perzische maaltijdsoep. Tom beantwoordt een kijkersvraag over de Ficus plant. We kijken binnen bij Tessa’s prachtige huis en we zien hoe Margrieta kunstwerken maakt van karton. Ook kijken we binnen bij Linda's nieuwbouwhuis dat omringd wordt door oude huizen. Een bijzondere combinatie van oud en nieuw wat ze ook binnenshuis terug laat zien.

Koken met Hugo: Perzische groentesoep met een krokante topping én muntolie

Vandaag kookt Hugo Perzisch. Hij zet een heerlijke Ash Reshteh op tafel, oftewel een goedgevulde groentesoep. Daarnaast maakt hij krokante knoflook en uitjes en muntolie. Wil jij dit heerlijke gerecht ook maken? Bekijk hier het recept.

De Ficus plant

Dyanne heeft een plantenvraag voor Tom. Zij heeft namelijk al tien jaar een Ficus in huis staan, maar nu hangt 'ie er treurig bij. Wat moet ze doen om de plant weer mooi te krijgen? Tom heeft hier gelukkig antwoord op. 

Binnenkijken bij…

Tessa werd twee jaar geleden op slag verliefd op een ‘poppenhuisje’. Maar ondanks de beperkte ruimte biedt het huis meerdere mogelijkheden. Toen ze binnenkwam wist ze meteen dat dit haar huis moest worden! Nu woont ze hier met ontzettend veel plezier en laat ze ons haar interieur zien. Bekijk hier de tour.

Niks
Elke week nieuwe inspiratie
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Karton kunstwerken

Bij iedereen in de buurt staat er wel een papiercontainer die uitpuilt. Margrieta vindt het zonde dat dit wordt weggegooid, dus maakt zij kunstwerken van het karton. Benieuwd hoe ze dit doet? Bekijk het fragment terug!

Oud vs. nieuw

Wonen in een nieuwbouwhuis dat omringd is door historische gebouwen, dat vindt Linda uit Eindhoven heel bijzonder. Zij heeft daarom ook in haar huis een mix van oude meubels met nieuw design gecreëerd. Wij namen een kijkje.  
 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 20

Dit is een artikel van