Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 19 | 10 maart 2022

Hugo kookt ook vandaag nog steeds helemaal vegan en heeft weer een fantastisch menu samengesteld. Tom gaat verder in de tuin van Sheranie. Ook nemen we een kijkje in een oud herenhuis in Voorburg en laat Martine ons zien hoe je een kinderleertoren kunt maken.

Koken met Hugo: Spitskool met misolak, sobanoedels én chocoladekokospudding met gezouten karamelsaus

Het is nog steeds de week zonder vlees, vis en zuivel oftewel vegan week. Daarom staat er vandaag op het menu een chocoladekokospudding met een saus van karamel-zeezout. Daarnaast maakt hij spitskool met misolak en sesam sobanoedels. Bekijk hier het recept.

Tuinmetamorfose (2/2)

Sheranie wil graag een lekkere loungeplek in haar tuin waar ze beschut kan zitten. Tom heeft gisteren al een heerlijke pergola met vlonder gemaakt voor meer privacy in de tuin. Vandaag gaat hij er meer groen aan toevoegen en de bestrating aanpassen. Bekijk hier het eindresultaat en vind hier de geshopte items terug! 

Niks
Elke week nieuwe inspiratie
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

DIY: Kinderleertoren

Het kan erg leuk zijn om je kinderen te betrekken bij het koken of de tafel dekken. Ze zijn alleen vaak nog te klein om erbij te kunnen. Martine heeft hiervoor de oplossing en laat je zien hoe je een leuke leertoren maakt. Lees hier hoe jij dat kan doen.

Binnenkijken bij een oud herenhuis

Marieke heeft een heel bijzonder huis uit 1890 waar ze de authentieke details helemaal terug heeft gebracht. Daarnaast heeft ze lekker veel kleur en een eclectisch palet toegevoegd. Wij hebben er een kijkje genomen. Bekijk het hier terug!

Dit is een artikel van