Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 18 | 9 maart 2022

Vandaag duikt Hugo in de Mexicaanse keuken, nemen we een kijkje in het huis van Denise en haar vriend én laat barista Hugo zien hoe je thuis latte art kunt maken. Ook vertelt Piet alles over vuurgarnalen en zien we Tom die met de tuinmetamorfose van Sheranie begint.

Koken met Hugo: Zelfgemaakte taco's met jackfruit én gebakken bonen

Hugo maakt maistaco’s ‘from scratch’ met een heerlijke warme vulling en gebakken bonen erbij. Oftewel de taco’s komen niet uit een pakje, maar worden zelfgemaakt met een tacopers. Dit wordt smullen!

Tuinmetamorfose (1/2)

Sheranie woont sinds een half jaar in een knus, vrolijk huis in Zaandam. Van binnen ziet alles er pico bello uit, maar ze weet niet goed wat ze met de tuin aan moet. Haar tuin heeft geen privacy en is op het noordoosten, waardoor er geen zon in de tuin komt. Al deze factoren maken het Sheranie niet gemakkelijk, daarom heeft ze hulp nodig van Tom.

Niks
Elke week nieuwe inspiratie
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij…

Denise woont samen met haar vriend in Bergschenhoek. Toen Denise het huis zag bij de eerste bezichtiging was het gedateerd en doorgerookt. Gelukkig kon zij hier doorheen kijken en zag ze er toch potentie in. Ze hebben het huis helemaal verbouwd en wonen hier nu een half jaartje. Wij nemen een kijkje in deze mooie eengezinswoning.

Latte art voor de thuisbarista

Barista Hugo kan ontzettend lekkere én mooie cappuccino’s maken. Hij maakt zelfs latte art. Dit betekent dat je figuurtjes maakt met de melk. Hij laat zien hoe je dit zelf kunt maken met huis, tuin en keukenapparatuur. Wil jij leren hoe je dit doet? Bekijk het fragment terug.

Vuurgarnalen

Dierenarts Piet heeft vandaag zwemmende vriendjes meegenomen, namelijk vuurgarnalen. Hij vertelt vandaag alles over deze bijzondere beestjes en waarom je ze in je aquarium wil hebben. Nieuwsgierig geworden? Lees er hier meer over! 

Dit is een artikel van