Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 17 | 8 maart 2022

Hugo laat vandaag zien dat risotto lekker én makkelijk is. Ook maakt Thirza luchtverfrissers met alleen maar ingrediënten uit de natuur. Galit laat zien hoe je spullen met nostalgische waarde opruimt en we nemen een kijkje bij Sylvie en Bob in hun splitlevelwoning. Ook zien we het eindresultaat van de vernieuwde woonkamer en speelhoek.

Koken met Hugo: Paddenstoelenrisotto met gegrilde groenten

Hugo laat vandaag zien hoe je snel een heerlijke (vegan) risotto op tafel zet. Je hebt geen excuus meer, want makkelijker kan bijna niet, dus hup aan de slag! Bekijk het hele recept.

Metamorfose (2/2)

Daan en Marlon uit Soest willen meer kleur in de woonkamer en een fijne speelhoek voor hun kinderen. Gisteren heeft Patrick al heel wat gedaan en vandaag gaat hij samen met Luka de puntjes op de i zetten. Dit is het eindresultaat geworden en hier vind je de Shop the look!

Natuurlijke luchtverfrissers

Thirza is vaak in de natuur. Ze weet dan ook alles van kruiden en maakt iets wat heel nuttig is met alleen maar ingrediënten uit de natuur, namelijk luchtverfrissers. Benieuwd hoe ze dit doet? Bekijk hier het fragment.

Niks
Elke week nieuwe inspiratie
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij…

Ruim 10 jaar geleden kochten Sylvie en Bob een mooie splitlevelwoning in het Brabantse Langenboom. Een woning die nog altijd voor een permanent vakantiegevoel zorgt. Zij geven in de aflevering een rondleiding door hun huis, neem je ook een kijkje?

Nostalgische items opruimen

Het servies van oma, jeugdfoto’s of tekeningen van je kinderen... Iedereen heeft wel spullen in huis van nostalgische waarde. Toch liggen ze vaak in een kast of doos stof te vangen. Opruimcoach Galit vertelt hoe je dit het beste kunt opruimen en ordenen.

Dit is een artikel van