Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 16 | 7 maart 2022

Het is deze week 'de week zonder vlees, vis en zuivel'. Daarom wordt er deze hele week vegan gekookt door Hugo. Relatiecoach Cocky geeft tips om zelfverzekerder te worden en Mirjam liet zien hoe ze mooie hoeden maakt. Ook nemen we een kijkje in een ecologisch buitenparadijs in Hoek van Holland. Tot slot staat ons klusteam voor een uitdaging waar veel mensen last van hebben.

Koken met Hugo: Indiase linzenstoof met chapatis én kokoschutney

Doordat het 'de week zonder vlees, vis en zuivel' is wil Hugo vooral laten zien dat het niet alleen een trend is, maar dat er ook hele mooie gerechten te maken zijn die van zichzelf al vegan zijn. Deze week trapt hij af met een heerlijke Indiase linzenstoof mét platbrood en kokoschutney. Bekijk hier het hele recept. 

Metamorfose (1/2)

Daan en Marlon zijn twee jaar geleden in hun prachtige huis komen wonen. Vier dagen na de verhuizing is hun tweeling geboren, waardoor het huis tot op heden vooral kleur en sfeer mist. Ook de kinderhoek is nog saai en rommelig. Zij zouden graag willen dat de kinderen een fijn hoekje krijgen waar ze hun ding kunnen doen en daarbij willen ze ook dat het voor hunzelf ’s avonds netjes is opgeruimd. Een perfecte klus voor Patrick en Luka! Bekijk hier hoe ze van start gaan, morgen zie je het eindresultaat! 

Niks
Elke week nieuwe inspiratie
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Ecologische tuin

Eefje is dol op tuinieren. Ze is daarom verhuisd van een klein appartementje met balkon in Rotterdam naar een recreatieoord in Hoek van Holland. Hier kweekt ze prachtige bloemen, maar er zijn ook heel veel bijzondere dieren te vinden in haar tuin. Neem hier een kijkje!

Zelfverzekerd

Ieder heeft zo zijn onzekerheden en iedereen gaat hier anders mee om. Relatiecoach Cocky vindt het opmerkelijk dat vooral vrouwen vaak onzeker ogen en zich hierdoor dagelijks laten belemmeren. Cocky geeft je tips hoe je zelfverzekerder over kan komen.

Hoedenmaker

Mirjam maakt allerlei verschillende hoeden op ambachtelijke wijze met verschillende materialen en stijlen. Deze passie is er met de paplepel ingegoten omdat haar moeder vroeger ook altijd al hoeden maakte. Mirjam laat zien wat voor hoeden ze al gemaakt heeft en hoe ze zo'n hoed maakt. Bekijk het fragment terug.