Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 14 | 3 maart 2022

Hugo gaat vandaag weer aan de slag met een buitenlandse cuisine. Tom legt de laatste hand aan de Brabantse binnentuin. Ook nemen we een kijkje in een interieur waarbij de kleuren ervan afspringen én laat Martine zien hoe je van een eettafel een handige moestuintafel maakt.

Koken met Hugo: Thaise mosselen met een frisse koolsalade

Vandaag staat er weer een heerlijk gerecht op het menu. Hugo heeft dit al een tijdje niet meer gedaan en vond het er weer tijd voor: Mosselen. Thaise welteverstaan, met daarbij een heerlijk frisse koolsalade. Daarvan loopt het water je toch in de mond? Bekijk hier het recept!

Van stenen bak tot pracht plaatje (2/2)

In de Brabantse binnentuin is Tom flink aan de slag geweest. Maarten en Saron hebben een kleine patio waar ze graag meer groen willen zien. In de vorige aflevering maakte Tom van de oude stenen in de tuin een prachtige zitplaats. Vandaag tovert hij de betonnen bak om tot een groene oase. Dit eindresultaat wil je niet missen! Kunnen deze gave producten niet in jouw tuin ontbreken? Shop ze hier!

Niks
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij…

Stephanie woont inmiddels drie jaar in haar huis in Purmerend. In de loop van de tijd heeft zij haar huis omgetoverd tot een bom van kleur. De warme sfeer reflecteert het gezellige gevoel en de eigen stijl die Stephanie wil overbrengen. Maar één ding valt op in het bijzonder: haar lievelingskleur. Kijk de aflevering terug voor een tour door haar kleurrijke huis. 

DIY: Zo maak je een moestuintafel

Een moestuintje hebben is natuurlijk hartstikke leuk, maar hoe moet dat als je geen tuin hebt, of wat minder mobiel bent? Martine heeft er een hele handige oplossing voor bedacht: een moestuintafel. In deze DIY lees je hoe je zelf zo’n handige tafel kunt maken.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 14

Dit is een artikel van