Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 15 | 4 maart 2022

Hugo gaat vandaag aan de slag met een Marokkaanse borrelplank. Tom beantwoordt een kijkersvraag over het inzaaien van de moestuin en laat zien hoe je een bonenstaak maakt. We nemen een kijkje bij Manon en Frank die hun huis een grote make-over gaven. Ook krijgen we vandaag tips over het maken en behouden van een duurzaam interieur én mogen we binnenkijken in het kleurrijke appartement van Laura.

Koken met Hugo: Marokkaanse borrelplank met pasteitjes en auberginedip

Heerlijke geuren en kleuren gaan vandaag de keuken vullen, want Hugo maakt een Marokkaanse borrelplank. Hij maakt een auberginedip (zaalouk) met daarbij pasteitjes van geitenkaas en lamsvlees. Hier krijg je toch nu al zin in? Bekijk hier het recept!

Binnenkijken bij…

Manon en Frank wonen sinds twee jaar in Heerhugowaard. Het huis waar ze in wonen had een mooie basis en veel ruimte, maar het interieur moest nog flink onder handen worden genomen. Deze uitdaging gingen zij vol vertrouwen aan. Het eindresultaat wil je niet missen!

Niks
Elke week de nieuwste tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Van grijs en wit naar vol met kleur

Toen Laura de sleutels van haar driekamerappartement kreeg, wist ze eigenlijk niet zo goed wat ze moest met de inrichting. In eerste instantie dacht ze tevreden te zijn met de basiskleuren wit, zwart en grijs. Maar al snel merkte ze dat ze hier niet gelukkig mee was. Wanneer haar oog op een prachtig kleurrijk kleed viel, besloot ze om die inspiratie toe te gaan passen in haar interieur. In de aflevering laat ze zien hoe het er nu uitziet.

Tuintips van Tom

De winter is bijna voorbij en dat betekent dat we weer moeten gaan nadenken over de moestuin. Deze heeft natuurlijk de winter stilgelegen en dus moeten we de tuin weer gaan voorbereiden op de lente en de zomer. En hoe kan je dat nou het beste doen? Cor stelt hier een leuke kijkersvraag over.

Een duurzaam interieur

Telkens maar die woontrends bijhouden kan veel werk zijn. Daarnaast is het niet goedkoop en ook zeker niet duurzaam. Jet laat ons in de aflevering zien hoe je op een creatieve manier je interieur duurzaam én stylish kan inrichten.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 4, aflevering 15

Dit is een artikel van