Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 10 | 25 februari 2022

De pantoffels kunnen aan blijven vandaag, want Hugo gaat een heerlijk ontbijtje maken met een verrassende smoothie erbij. Ook geeft Tom handige tips over klimplanten én we nemen een kijkje in een prachtige tuin die in de lente verandert in een enorme bloemenzee.

Koken met Hugo!

Hugo beloofde aan het begin van dit seizoen om een keer een ontbijtje te gaan maken. Vandaag is het dan eindelijk zo ver! Je keuken zal hierna heerlijk ruiken, want Hugo maakt vandaag cinnamon rolls met daarbij een ontbijtsmoothie met banaan en espresso. Het perfecte ontbijt voor op de zondagochtend. Bekijk hier het recept!

Binnenkijken bij…

Wanneer Joris en Kelly in Vlijmen een jaren ‘30 woning kopen, moet bijna alles eraan verbouwd worden. Ze gaan deze verbouwing aan en creëren in het interieur hun eigen stijl. Ze zijn ontzettend trots op het eindresultaat, en dat begrijpen we heel goed! Benieuwd geworden? Bekijk het hier terug!

Niks
Elke week de nieuwste inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Een enorme bloemenzee

De lente barst binnenkort weer los en in de tuin van Marieke zal tegen die tijd een explosie van kleur ontstaan. In haar pluktuin zitten al veel bloembollen in de grond en wanneer deze uitkomen, zullen ze ondersteund worden door verschillende natuurlijke, Engelse constructies. In de aflevering laat ze zien hoe dit eruitziet en geeft ze tips over het behouden van kleur in de tuin. 

Tuintips van Tom

Klimplanten zijn hartstikke mooi om te zien, maar je kan er natuurlijk ook leuke dingen mee doen. Ineke stelt een kijkersvraag over het maken van een border in de tuin. Tom vertelt welke klimplanten je hiervoor goed kunt gebruiken en hoe je ze makkelijk vastzet aan de muur. 

Hygiëne in de keuken

Een keuken lijkt soms schoner dan hij daadwerkelijk is. Huishoudcoach Zamarra geeft handige tips over het schoonhouden van de keuken. Ze heeft het onder andere over het schoonhouden van vaatdoekjes en de koelkast. Bekijk haar handige tips hier terug!

Dit is een artikel van