Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 11 | 28 februari 2022

Hugo duikt vandaag speciaal voor Froukje in de Chinese keuken. Ook geeft Suzanne ons inspiratie voor kindertraktaties en nemen we een kijkje in de woontuin van Klaske en Harry. Daarnaast laat Janika zijn kunstwerken zien die hij van ijzer heeft gemaakt en uiteraard zien we ook het begin van de woonkamermetamorfose van Margaux en Jan.

Koken met Hugo!

Hugo maakt vandaag speciaal voor Froukje Chinese bami met kip. Froukje’s dochter is er namelijk gek op, maar dan op de Hollandse versie en dat vindt Froukje niet heel erg lekker. Daarnaast maakt Hugo een typisch Chinees dessert. Namelijk custardtaartjes. Bekijk hier het hele recept.

Van steriele woonkamer naar kleurrijk (1/2)

Margaux en Jan wonen sinds 3 jaar in het Gelderse dorp Ingen. Het lukt ze alleen niet om sfeer in de woonkamer te brengen. De kamer is nu nog wit, steriel en het klinkt er hol. Ze zouden graag een gek behang en leuke kleuren in hun interieur terugzien, maar ze durven het zelf alleen niet aan. Klinkt als de perfecte klus voor Patrick en Jasper, nietwaar?! Bekijk hier hoe ze van start gingen, morgen zie je het eindresultaat! 

Niks
Elke week de nieuwste inspiratie
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Traktatie inspiratie

Bij een kinderfeestje horen natuurlijk traktaties. Elk jaar weer iets nieuws verzinnen kan voor veel mensen een behoorlijke opgave zijn. Suzanne geeft je daarom heel veel inspiratie, waardoor je weer jaren vooruit kan. Bekijk en lees de leuke tips hier terug!

IJzer met handen breken

Janika is metal artist, wat betekent dat hij kunstwerken van ijzer maakt. Vroeger had hij een eigen pizzeria, toen hij die verkocht is hij gaan rondreizen en daar kwam hij deze kunst tegen. Hij is begonnen met dé big 5, waar hij bijna twee jaar mee bezig is geweest. Nu maakt hij van oud ijzer allerlei prachtige kunstwerken. Zien wat hij allemaal maakt en hoe hij dat doet? Bekijk hier het fragment.

Van jungle naar prachtige woontuin 

Elf jaar geleden trokken Klaske en Harry in hun huis aan de rand van de Veluwe. Hun tuin was toen een grote wildernis. Nu jaren later hebben ze een hele mooie woontuin van gemaakt. Dit wil je zien!

Dit is een artikel van