Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 9 | 24 februari 2022

Pak je feesttoeter erbij en zet je sombrero op, want vandaag maakt Hugo echte carnavalsgerechten en gaat Martine aan de slag met een kattenkrabpaal kunstwerk in Mexicaanse stijl. Daarnaast gaat Tom verder met het verbouwen van de voortuin in Den Bosch én nemen we een kijkje in een huis waar het interieur op een wel heel bijzondere inspiratiebron is gebaseerd.

Koken met Hugo: Rijkgevulde Hollandse groentesoep met echte Brabantse worstenbroodjes

Hugo gaat vandaag echte Brabantse worstenbroodjes rollen en maakt een rijkgevulde, Hollandse groentesoep. Als kers op de taart maakt hij er nog een lekker en makkelijk toetje bij. Bekijk hier de recepten!

Van saaie tegelplaats naar fleurige voortuin (2/2)

Tom legt vandaag de laatste hand aan de voortuin van Michael en Anne-Marie in Den Bosch. Zij wilden graag meer kleur in de tuin zien, zowel in de zomer als in de winter. Ook hadden ze de wens om de tuin echt onderdeel van het huis te laten zijn. In de aflevering van gisteren zag je al hoe hij een handig hoekje voor de fietsen maakte en nu is het tijd om een mooi terras aan te leggen. Bekijk hier het eindresultaat! En kunnen deze producten ook niet in jouw tuin ontbreken? Je shopt de gebruikte items hier

Niks
Elke week de nieuwste inspiratie
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

DIY: Zo maak je een mooie krabpaal voor je kat

Katten hebben iets nodig om hun nagels aan te krabben. En aangezien je liever niet je bank hiervoor wil opofferen is een krabpaal de oplossing. Helaas passen deze vaak niet zo mooi in een interieur. Martine tovert daarom een saaie, bruine krabpaal om tot een Mexicaans kunstwerk en laat je zien hoe je dit thuis zelf kan doen

Kinderspeelgoed als inspiratiebron

Sinds drie jaar woont Femke met haar gezin in Leusden-Zuid. Dankzij de lichtinval in het huis werd zij op slag verliefd. Er zat haar en haar gezin alleen één ding dwars: de keuken. Femke is dol op kleur en vond de crèmekleurige keuken maar niks. Maar dankzij haar kinderen had zij een goede inspiratiebron voor haar kleurrijke interieur. Neem hier een kijkje!

Dit is een artikel van