Ga naar de inhoud
Shop the look

Shop the look: de frisse woonkamer van Monique en Auke

De woonkamer van Monique en Auke is ietwat onhandig ingedeeld en voelt daardoor als een onsamenhangend geheel. De eethoek is vrij krap en de nis in de woonkamer – wat tevens hun werkplek is – sluit totaal niet aan bij de rest. Patrick en Lieke hebben met deze metamorfose ervoor gezorgd dat het een sfeervol en samenhangend geheel is geworden. Heb je mooie meubels, kleuren of accessoires gezien? Hieronder vind je ze terug!

Als basis is er op de muren gekozen voor een warme en neutrale leverkleur. Voor zowel de kast die de twee ruimtes met elkaar verbindt als het bureau is gekozen voor een zwarte lak, wat zorgt voor een stoer contrast én functioneert als verbindende factor.

Aan de eettafel is gekozen voor verschillende type blauwe eettafelstoelen. Om opnieuw voor verbinding te zorgen met de nis én een huiselijke sfeer neer te zetten is er bij de werkplek gekozen voor dezelfde blauwe stoel

In de werknis is gekozen voor een mooi, sfeervol behang. Het zelfgemaakte bureau van Patrick heeft een prachtig eikenhouten blad gekregen, wat overigens ook weer terugkomt in de hoekkast die de twee ruimtes met elkaar verbindt. 

Tot slot hebben de planten een mooie troon gekregen dankzij de industriële plantenstandaarden. Deze matchen perfect met zowel de kast als het bureau.

Van
Alles over de metamorfose!
Van onsamenhangende ruimtes tot warm en gezellig geheel
Niks
Elke week nieuwe tips en inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!
Dit is een artikel van