Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 8 | 23 februari 2022

Hugo maakt vandaag een heerlijke maaltijdsalade. Piet is er vandaag niet, want hij is op Curaçao straatkatten aan het redden. Verder is Tom in Den Bosch bezig met een voortuin die wel een upgrade kan gebruiken. Ook nemen een kijkje in het huis van 'de Roys' én je ziet hoe je zelf een 3D-tekening voor je woning kunt maken.

Koken met Hugo!

Hugo maakt een rijkgevulde maaltijdsalade maken met bieten, linzen en feta. Daarnaast mag een lekker stukje brood er niet bij ontbreken. Dus maakt Hugo heerlijk knoflookbrood voor erbij! Bekijk hier het hele recept.

Van saaie naar fleurige tuin (1/2)

Tom gaat vandaag aan de slag met de voortuin van Michael en Anne-Marie in Den Bosch. Het huis is van binnen al heel sfeervol, maar het stel vindt dat hun tuin er niet bij past. Het heeft weinig kleur en is erg hokkerig. Ze zouden graag felle kleuren en de lotusbloem terug willen zien in hun voortuin. Ook zien ze graag een oplossing om hun fietsen veilig en netjes op te bergen. Bekijk hier hoe ze van start gingen, morgen zie je het eindresultaat! 

Niks
Elke week nieuwe inspiratie
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij…

Een verbouwing loopt eigenlijk vrijwel altijd uit. Behalve bij de verbouwing van Roy en Roy. Zij waren maar liefst 8 maanden eerder klaar dan gepland! Het sloopwerk hebben ze zelf gedaan met hun vaders en de rest hebben professionals gedaan met hulp van het stel. Zie hier het eindresultaat.

3D-schilderijen maken

Joanna maakt prachtige 3D-schilderijen met de maan in de hoofdrol. Ze gebruikt hiervoor niet alleen verf, maar ook natuurlijke materialen. Ze laat zien hoe je dit zelf ook kunt maken. Bekijk hier hoe ze te werk gaat. 

Zwerfkatten helpen

Dierenarts Piet is naar Curaçao om het zwerfkattenprobleem terug te dringen. Dit doet hij samen met Kitten Rescue. Zij vangen de zwerfkatten om ze vervolgens te steriliseren of castreren. Zien hoe hij dit doet? Kijk het hier terug.

Dit is een artikel van