Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 7 | 22 februari 2022

Hugo maakt vandaag zijn lievelingsstamppot met verse worst en daarbij een heerlijk toetje met Griekse yoghurt, kersencompote en zelfgemaakte kaneelbiscuits. Tom en Lieke gaan verder met de woonkamer in Duiven, waarbij ze de werknis en eethoek tot een geheel te brengen. Ook zie je hoe je zelf met thee het populaire drankje Kombucha maakt én staat opruimcoach Galit voor een grote uitdaging. Kortom, een bomvolle aflevering!

Koken met Hugo!

Hugo geeft de klassieke zuurkoolstamppot een kleine twist. Zo gaat er salie in en komt er een verse worst naast in plaats van rookworst. Ook maakt hij een heerlijk toetje. Namelijk Griekse yoghurt met kersencompote en zelfgemaakte kaneelbiscuits. Bekijk hier het hele recept.

Metamorfose (2/2)

Gisteren is Patrick al aan de slag gegaan met het maken van twee banken en een kast voor Monique en Aukes werkplek en eetkamer. Vandaag komt Lieke hem helpen om het huis af te stylen. Bekijk hier het eindresultaat! Wil je de items shoppen? Klik dan hier!

Maak je eigen Kombucha drankje

Theesommelier Ariadne laat zien hoe je zelf thuis Kombucha kunt maken. Kombucha is een gefermenteerde drank op basis van gezoete thee. Doordat je dit met verschillende theesoorten kunt maken krijg je ook verschillende smaken. Probeer het zelf maar eens!

Niks
Elke week de nieuwste inspiratie
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Een droomstudio

Doortje woont al 3,5 jaar in een studio in Amsterdam. Dit huis is gebouwd aan het eind van de 19e eeuw. Zij vindt het leuk om te experimenteren met haar interieur. Op dit moment heeft haar studio een warme, hotelachtige sfeer. Benieuwd hoe het eruitziet? Bekijk hier het fragment.

Opgeruimd staat netjes

15-jarige Rebecca is supercreatief, maar al haar projecten liggen op een hoop in haar slaapkamer. Ze ziet door de bomen het bos niet meer en weet niet waar ze moet beginnen met opruimen. Gelukkig is Galit er en helpt haar om haar kamer weer overzichtelijk en opgeruimd te maken. Bekijk hier het fragment.

Dit is een artikel van