Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker LEven

Aflevering 6 | 21 februari 2022

Vandaag zijn Hugo en Froukje helemaal in de sferen van de Texaans-Mexicaanse keuken. Daarnaast zorgen Patrick en Lieke dat de eetkamer en thuiswerkplek van Monique en Auke meer gezelligheid uitstraalt én nemen we een kijkje in de kindvriendelijke tuin van Maud. Ook legt Huib in een paar stappen uit hoe jij je droomtuin kan ontwerpen én worden er hele bijzondere dingen gedaan met afval.

Koken met Hugo!

Hugo kookt vandaag in Texaans-Mexicaans thema, oftewel: Tex-Mex! Hij gaat een heerlijke chili con carne met nacho's en een frisse salsa maken. Dit gerecht belooft spicy te worden! Bekijk hier het hele recept.

Metamorfose (1/2)

Door het thuiswerken weten de meeste mensen niet hoe ze de werkplek onderdeel kunnen maken van het huis. Monique en Auke hebben dit probleem ook en hebben de hulp ingeschakeld van ons klusteam. Zij willen dat de eetkamer en het nisje waar nu hun werkplek zit meer gezelligheid uitstraalt. Bekijk hier hoe ze van start gaan. Morgen zie je het eindresultaat! 

Niks
Elke week de nieuwste inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Kindvriendelijke tuin

We nemen vandaag een kijkje in tuin van Maud. Ondanks dat deze tuin niet heel erg groot is vonden zij en haar man het belangrijk dat er genoeg te doen was voor hun kinderen. Daarnaast moest de tuin veel groen en kleur bevatten. Bekijk de buitenkijker hier terug!

Zo ontwerp je een tuin

Misschien ken je het wel, je kijkt al een paar jaar naar dezelfde tuin en zou hier graag iets aan willen veranderen, maar je weet niet hoe! Huib – onze vaste tuinontwerper – vertelt in een paar stappen hoe jij je droomtuin kan ontwerpen. Bekijk zijn stappenplan en handige tips hier terug

Afval nieuw leven in blazen

De meeste mensen gooien al hun afval weg en doen daar verder niks mee. Maar Julie en Feiko verzamelen het juist. Ze maken met het afval nieuwe producten wat zij vervolgens verkopen in hun bedrijf. Ze hebben bijvoorbeeld van oude fietsbanden broekriemen gemaakt en van oude kroonkurken maken ze sieraden. Benieuwd wat ze nog meer maken? Neem hier een kijkje.

Dit is een artikel van