Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven!

Aflevering 4 | 17 februari 2022

Hugo maakt vandaag weer een heerlijk gerecht waarmee je dit weekend lekker kunt uitpakken. Martine gaat aan de slag met een multifunctioneel kastje voor in een kleine ruimte. Verder gaat Tom door met het verbouwen van het balkon dat omgetoverd wordt tot thuiswerkplek. Ook nemen we nog een kijkje in een heerlijk huis waar een ingrijpende verbouwing aan vooraf ging.

Koken met Hugo!

Hugo maakt vandaag een klassiek gerecht in een nieuw jasje. Hij gaat de spruiten karamelliseren, maakt een heerlijke entrecote met rode wijnsaus en smashed aardappels. Wil jij dit weekend je geliefde of gasten verwennen met dit heerlijke gerecht? Bekijk hier het hele recept!

Van balkon naar kantoor (2/2)

Tom rondt vandaag het thuiswerkbalkon van Sandra en Ferry af. Wanneer het mooi weer is zouden ze namelijk graag buiten willen werken. Daarnaast kunnen ze hier gedurende de dag ook terecht om te bellen, zodat de ander ongestoord verder kan werken. Gisteren plaatste Tom een vlonder en pergola en nu is het tijd om de laatste hand te leggen aan het dakterras. Bekijk hier het eindresultaat! Wil je de items shoppen? Kijk dan hier.

Niks
Elke week de nieuwste inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

DIY: zo maak je een handig nachtkastje

Studenten hebben de gave om een compleet huis in één kamer te stoppen, maar dat vraagt wel om creatieve oplossingen. Martine heeft hier het volgende voor bedacht: een multifunctioneel nachtkastje waar ook een wasmand in past. Ze laat je zien hoe je dit gemakkelijk zelf kunt maken.

Van bouwval tot prachthuis

Je kent het misschien wel. Je oog valt op een huis dat te koop staat waar je op slag verliefd op wordt, maar... van binnen is het zó'n bende dat niemand zich eraan durft te branden. Laura deed dat dus wel en ze heeft er een heel sfeervol huis van gemaakt. Neem hier een kijkje!

Dit is een artikel van