Ga naar de inhoud
Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Aflevering 3 | 16 februari 2022

Ook dit seizoen is dierenarts Piet er weer met elke week een ander dier. Vandaag heeft hij een wel heel bijzondere rashond mee. Daarnaast kookt Hugo natuurlijk weer de sterren van de hemel. Dit keer met zijn favoriet bloemkool in de hoofdrol en een verrukkelijk dessert toe! Tom begint aan een leuke uitdaging op een kaal balkon, Jeroen en Laura geven je een inkijkje in hun grote verbouwproject én je hoort alles over de Finse decoratie kunst Himmeli. Een bomvolle aflevering dus!

Koken met Hugo!

Omdat Piet op bezoek is wordt er vandaag weer vegetarisch gekookt. Hugo gaat een heerlijke boerenkoolsalade maken met Hollandse geitenkaas en natuurlijk kan het toetje ook niet ontbreken. Dit wordt een appel- en perencrumble met een bol vanille-ijs. Heb je er honger van gekregen? Bekijk hier het gehele recept!
 

Van balkon naar kantoor (1/2)

Ferry en Sandra werken net zoals veel mensen thuis op dit moment. Het stel heeft een kantoor aan huis op de eerste verdieping, mét aangrenzend een balkon. Ze willen graag dat Tom ook hun balkon omtovert tot een thuiswerkplek. Waarom? Zo kan de één even weglopen tijdens een call, terwijl de ander ongestoord door kan werken. Zou dit Tom gaan lukken? Bekijk hier hoe hij van start gaat! Morgen zie je het eindresultaat! 

Niks
Elke week de nieuwste inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Breng het geluk in huis

Himmeli is een Finse decoratievorm dat wordt opgehangen aan het plafond voor geluk en voorspoed. Pälvi komt zelf uit Finland waar ze dit heeft geleerd toen ze nog klein was. Het wordt oorspronkelijk gemaakt door stro, maar zij doet het nu met rietjes, Wil jij weten hoe een Himmeli eruitziet of wellicht zelf aan de slag gaan? Klik dan hier voor het hele fragment.
 

Binnenkijken bij…

Jeroen en Laura verhuisden twee jaar geleden naar een huis bij hen in de buurt. Echt instapklaar was deze woning niet, dus stond er een grote opknapbeurt op de planning. Gelukkig is Jeroen een opperklusser! Hoe het huis geworden is? Neem hier een kijkje!

Dierenarts Piet

Piet heeft vandaag de hond Prince Charles – ook wel Charlie genoemd – meegenomen. Hij is een Basenji en dit ras kan iets heel bijzonders. Wil je dit zien? Kijk hier de aflevering.

Dit is een artikel van