Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 1 | 14 februari 2022

WHOEHOE, we zijn terug! De allereerste aflevering van dit seizoen en dat op Valentijnsdag! Hugo maakt voor deze gelegenheid een romantisch diner voor twee. Ben je compleet vergeten dat het vandaag Valentijn is? Geen probleem wij hebben nog wat last minute cadeautips voor jou!

Koken met Hugo!

Vandaag staat volledig in het teken van de liefde. Hugo maakt een hartvormige flammkuchen met rode ui, spekreepjes en rode biet hartjes. Ook maakt hij als dessert een kokospudding, uiteraard ook in de vorm hartjes, mét aardbeiensaus. Met dit diner spat de romantiek er op culinair gebied in ieder geval van af! Bekijk hier het recept!   

Metamorfose (1/2)

Coliene en Christopher hebben nog niet zo heel lang geleden een prachtig huis gekocht. Zij waren in eerste instantie van plan de muren wit te schilderen, zodat zij pas na het volledig inrichten van het huis de muren een bijpassende kleur konden geven. Maar... 1,5 jaar later zijn de muren nog steeds wit. Bovendien is er een slechte akoestiek én missen ze vooral warmte en sfeer in het huis. Patrick en Jasper gaan de uitdaging aan om er een sfeervol huis van te maken.  

Niks
Elke week de nieuwste inspiratie!
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Last minute Valentijn cadeautips

Relatiecoach Cocky geeft nog wat last minute tips om je geliefde vanavond te verrassen. Hiervoor hoef je alleen de taal van de liefde te laten spreken. Bijvoorbeeld met positieve en lieve woorden, cadeaus, lichamelijke aanraking of simpelweg samenzijn. Geen paniek als je geen kaart of cadeaus hebt gehaald. Cocky zorgt ervoor dat jullie liefde deze avond alsnog centraal staat!  

Een tuin in vakantiesfeer

Thea heeft haar hele tuin zelf verbouwd door oude meubels een nieuw leven te geven. Zo heeft ze een loungebank gemaakt van een eenpersoonsbed en van het oude tuinhuis een terras met zwembad. In de tuin is veel groen en verschillende invloeden van het zonnige eiland Ibiza terug te vinden. Het is een tuin waarbij alle dromen worden vervuld!      

Kunstzinnige hartjes van beton 

In deze uitzending regende het verschillende soorten hartjes. Ook Sandra gaat met deze vorm aan de slag en gebruikt beton als basis. Dit materiaal is bij de meeste mensen niet het eerste wat in je opkomt wanneer je denk aan zoiets liefdevols, maar toch weet zij hier iets heel moois van te maken. Ben je benieuwd? Dan kan je de aflevering hier terugkijken.

Dit is een artikel van