Ga naar de inhoud
Tiny House Battle

De kijkdagen van Tiny House Battle gaan niet door. Doe je mee aan de online veiling?

Nu de maatregelen rondom Covid-19 zijn aangescherpt en alles dicht is, kunnen de kijkdagen van Tiny House Battle uiteraard ook niet doorgaan. Toch kun jij een van de huisjes bemachtigen! Wij leggen je uit hoe dat verloopt.

Niet kijken, maar veilen

In de afleveringen van Tiny House Battle zag je de afgelopen weken steeds 2 huisjes voorbij komen. Eén was voor de koper en die andere kun jij kopen. 

Het originele plan was natuurlijk om een kijkdag te organiseren voorafgaand aan de verkoop van deze huisjes. De 6 overgebleven huisjes – één huisje is al verkocht in samenwerking met RTL Project Glimlach – stonden netjes naast elkaar en ook voor de koffie was gezorgd. Maar helaas is een kijkdag momenteel simpelweg niet mogelijk.

Daarom is er besloten om de huisjes te veilen! 

De spelregels

Wil jij één van de huisjes kopen? Hieronder vind je alle informatie:

  • Maandag 27 december 17.00 uur start de veiling op de website van BVA Auctions. De Tiny House Battle veiling is geopend tot en met donderdag 30 december 12:00 uur. Op deze site worden de zes overgebleven tiny houses aangeboden.

Graag attenderen wij je op de volgende belangrijke punten:

  • Wanneer je een bod uitbrengt op de site van BVA Auctions ga je als bieder definitief akkoord met de aankoop en de gestelde voorwaarden. Is jouw bod uiteindelijk het hoogste, dan ben je verplicht de aankoop te voldoen.   
  • Het uitgebrachte bod zal worden vermeerderd met aanvullende kosten, te weten veilingkosten (17% over het uitgebrachte bod) en BTW (21% over het totaal). Dit totale bedrag dient binnen 5 dagen betaald te zijn, na de bevestiging en vóór de uitlevering van het huisje.   
  • Als koper dien je zelf voor transport van het tiny house te zorgen en de kosten daarvan te dragen. Uiterlijk 31 januari 2022 dient het tiny house opgehaald te zijn vanaf de huidige locatie in Tienhoven (Utrecht).  
  • De tiny houses zijn gebouwd door amateurbouwersin een beperkte tijd. Als koper dien je bewust te zijn van het feit dat dat mogelijk gevolgen heeft voor de staat van het verkochte huisje.

    Bij de koop aanvaard je dan ook het risico dat er na levering nog werkzaamheden verricht moeten worden om het huis geschikt te maken voor gebruik. De verkoper levert geen enkele garantie ten aanzien van het huisje. Niet ten opzichte van de staat en de constructie, noch van de inboedel of eigenschappen zoals waterdichtheid en tochtdichtheid. 

Yes please!

Word jij hier helemaal blij en enthousiast van? Vanaf maandag kun je hier meebieden!

Wil je de huisjes nog eens bekijken? Dat kan hier onder:

Het
Huisje 1
Het eerste huis uit Tiny House Battle kan van jou zijn
Een
Huisje 2
Een nieuw Tiny huisje voor de verkoop. Wordt dit jouw toekomstige plek?
Het
Huisje 3
Het derde huisje is bekend! Zie jij jezelf wel wonen in het huisje van team Maaike?
Wil
Het vierde huisje
Wil jij Tiny wonen? Vanaf nu is ook huisje nummer 4 te koop
Ben
Het vijfde huisje
Ben jij verliefd geworden op het huisje van Team Manon? Je kunt het kopen!
Het
Het zevende huisje
Het laatste huisje voor de verkoop! Wil jij graag tiny wonen?