Gezien op TV

Aflevering 84 | 23 december 2021

23 december 2021 17:07

Kijk vandaag mee hoe Martine een alternatieve kerstboom maakt van PVC en Tom verder gaat met de verbouwing van de tuin in Hoorn. Verder maakt Hugo een klassiek kerstmenu uit huize Kennis en laat Marloes zien hoe zij een oude huurwoning verbouwde tot moderne drive-inwoning.

Koken met Hugo!

Na de moderne en simpele gerechten die Hugo deze week al gemaakt heeft, is het vandaag tijd voor een klassiek menuutje. Hij neemt je mee naar een kerst in huize Kennis met recepten van onder andere zijn oma. Ondanks een paar kleine aanpassingen, smaakt het net zo lekker als vroeger.

Metamorfose (2/2)

Tom is gisteren al begonnen in de nieuwbouwtuin van Linda. Ze wil het liefst een gezellige borreltuin voor haar, haar familie en vrienden. Er werd gisteren al gezorgd voor meer privacy en een vlonder. Vandaag komt daar nog een terras bij om een tweede zitgedeelte te creëren.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste inspiratie

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Een alternatieve kerstboom van PVC

Niet iedereen wil een kerstboom in huis. Dit kan te maken hebben met een puppy, kat of baby, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je geen zin hebt in uitvallende naalden. Om die reden maakt Martine een alternatieve kerstboom, van… PVC! Een originele manier om toch wat meer gezelligheid in huis te halen.

Binnenkijken bij…

Als Marloes en haar vriend een voormalige woningbouw huis kopen, moeten ze flink aan de bak. Het huis was namelijk sinds 1972 niet meer aangeraakt. Ze troffen het huis aan in echte huuromstandigheden, er was vrijwel niets aan gedaan. Gelukkig keken de twee door alles heen en staken, samen met hun ouders, de handen uit de mouwen om het helemaal naar eigen smaak in te richten.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 84

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore