Ga naar de inhoud
Gezien op TV

Aflevering 81 | 20 december 2021

De week voor kerst is aangebroken en dus beginnen veel mensen al te stressen over wat ze gaan dragen en natuurlijk eten. Maar wees gerust! Wij schotelen je makkelijke kerstgerechten voor en hebben een handig stappenplan om de perfecte feestoutfit samen te stellen.

Koken met Hugo!

We zitten in de week voor kerst, dus we houden het leuk. Mensen raken vlak voor de feestdagen vaak in paniek over wat ze moeten koken, maar don’t overthink it! Hugo laat je vandaag zien hoe je drie simpele, maar klassieke kerstgerechtjes kunt maken.

Metamorfose (1/2)

Sinds het overlijden van zijn vrouw, woont Léon samen met zijn dochter Kimberly in het Zuid-Hollandse Noorden. Ze willen graag meer sfeer in hun woonkamer, maar door alle hectiek zijn zij daar nog niet aan toe gekomen. Vandaag begint ons klusteam aan de verbouwing en morgen zie je het eindresultaat!

Niks
Elke week de nieuwste inspiratie
Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo stel je gemakkelijk een leuke feestlook samen

Bij feestdagen denk je vaak aan een opvallende outfit met items die je misschien maar één keer kunt dragen, maar eigenlijk is dat natuurlijk zonde! Onze styliste Manon de Boer stelt een stappenplan voor je op waarmee je een ideale garderobe samenstelt voor de feestdagen. Maar met items waarin je ook daarná nog kunt shinen.

Buitenkijken bij…

Als Marieke drie jaar geleden haar huis uit moet, wordt ze gedwongen snel op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Wat voor huis dit zou worden, dat maakte haar eigenlijk niet zoveel uit. Als het maar een flinke tuin had waar ze zich lekker kon uitleven. Hoewel de tuin nog behoorlijk jong is, staat hij al mooi in bloei en doet hij het ontzettend goed. Kijk je mee?

Neem een kijkje bij een pottenbakatelier

Vorig jaar besloten moeder Jeanette en dochter Jente een eigen bedrijf te starten waarmee ze begonnen aan hun pottenbak-avontuur. In het atelier achter hun huis worden de meest uiteenlopende creaties gemaakt. Van vogelvoederschalen en vetbolhouders tot schaaltjes voor in de keuken of op tafel. Ze laten je samen zien hoe het proces van pottenbakken in zijn werk gaat.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 81

Dit is een artikel van