Gezien op TV

Aflevering 73 | 8 december 2021

08 december 2021 17:07

Piet brengt vandaag een baardagame mee en Hugo vindt het prachtig! Over Hugo gesproken, hij gaat aan de slag met heerlijke preiplaattaart en een frisse salade. Verder gaat Tom van start met een nieuwe tuinverbouwing, nemen we een kijkje bij de verbouwing van een huis in Ridderkerk én laat Adriana je zien hoe je zelf kerstversiering maakt.

Koken met Hugo!

Hugo gaat vandaag van start met een lekkere warme en winterse maaltijd, namelijk een preiplaattaart. Het is bijna een soort flamkuchen en smaakt ontzettend lekker. Daarbij maakt hij ook een hele fijne salade van rode kool, pompoen en bulgur.

Metamorfose (1/2)

Deze week is Tom in Amersfoort bij Nicole en Taco. Hun onderhoudsvrije tuin begint na 13 jaar wat saai te worden en is toe aan een update. Ze hebben allebei heel wat tuinwensen, maar vinden het lastig deze te realiseren. Gelukkig is Tom daar om ze hiermee te helpen.

Binnenkijken bij…

Op de koffie gaan bij haar ouders liep bij Heleen en haar man uit op een bezichtiging bij een jaren ’70 woning in Ridderkerk. Een half jaar later zitten ze met het hele gezin in een grote verbouwing. In de jaren ervoor was er weinig aan de woning gedaan, waardoor ze flink aan de bak moesten. Alles werd gestript en weer opnieuw opgebouwd.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste inspiratie

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Zo verzorg je een baardagame het beste

Piet heeft in het verleden al eens een baardagame meegenomen, maar dat doen we vandaag gewoon nog een keer. Het is een heel bijzonder huisdier én het enige reptiel waar je een band mee kunt opbouwen. Reptielen zijn vooral huisdieren om naar te kijken, niet om mee te knuffelen. De verzorging is nog behoorlijk wat werk, zo is het management van het verblijf bijvoorbeeld erg belangrijk. Piet legt je alles uit over de verzorging en adoptie van dit gezellige reptiel.

Maak zelf kerstdecoratie

Bij een kerstkrans denk je al snel aan een lekker chocolaatje of zo’n traditionele groene krans die je met kerstversiering aan de deur kunt hangen. Maar Adriana niet, zij laat zien hoe je originele kerstversiering gewoon zelf kunt maken.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 73

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore