Gezien op TV

Aflevering 71 | 6 december 2021

06 december 2021 17:06 Aangepast: 06 december 2021 17:09

Het sinterklaasweekend is tot zijn einde gekomen, tijd voor de kerstverlichting dus. Na alle gekkigheid van de afgelopen dagen besluit Hugo het vandaag rustig aan te doen, terwijl Patrick weer snel van start gaat tijdens de metamorfose. Verder laat Dianne zien hoe je met henna je haar kunt kleuren en nemen we een kijkje bij een bostuin naast de Veluwe.

Koken met Hugo!

Het is maandag, we hebben afgelopen weekend genoeg gekkigheid gehad, dus we houden het rustig met een bakplaatgerecht, oftewel een 'traybake'. Begin de week gezond, maar wel makkelijk met broccoli en zalm.

Metamorfose (1/2)

Patrick gaat vandaag naar De Wijk in Drenthe om Evelien en haar zoontjes te helpen. Nadat de woning zes jaar geleden gebouwd werd is er vooral overleefd en geleefd, waardoor er weinig tijd was om de woning naar eigen smaak in te richten. Er ontbreekt dan ook vooral sfeer en gezelligheid. 

Natuurlijke haarkleuring met henna

De kleurstof henna kennen we vooral van de prachtige patronen die je ermee kunt maken op handen, armen en zelfs voeten. Maar Dianne gebruikt het voor een heel ander doeleind, namelijk haarverf. In haar salon in Amsterdam maakt zij uitsluitend natuurlijke haarkleuringsproducten.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste inspiratie

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Tijd voor kerstverlichting!

Sinterklaas is weer vertrokken, dus tijd om de kerstsfeer in en om huis te halen! Haal met de verlichting niet alleen de gezelligheid in huis, maar gebruik het ook voor de buitenkant. Onze klusser Oscar geeft je allerlei tips om die lampjes makkelijk, veilig en bovenal mooi op te hangen.

Buitenkijken bij…

Ruben en Nicolette wonen eigenlijk in een doodnormaal rijtjeshuis, maar ze hun tuin is allesbehalve normaal. Achter de woning bevindt zich een prachtige bostuin die grenst aan de Veluwe. Alleen de tuin heeft al een oppervlakte van 350 vierkante meter, dit is dan ook het onderdeel dat tijdens de bezichtiging het meeste aantrok. Neem hier een kijkje in de grote bostuin

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 71

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore