Gezien op TV

Aflevering 70 | 3 december 2021

03 december 2021 17:06 Aangepast: 03 december 2021 17:25

Pakjesavond komt er weer aan en Hugo heeft uiteraard een gerecht gemaakt dat helemaal in het teken staat van dit gezellige feest. Ook beantwoordt Tom een kijkersvraag over paddenstoelen en heeft Zamarra allerlei handige huishoudtips.

Koken met Hugo!

Dit weekend is het weer pakjesavond! En daar hoort natuurlijk een sinterklaasborrelplank bij. Zoals je misschien wel weet komt Sinterklaas van oorsprong uit Turkije, dus Hugo maakt een Turkse borrelplank. Daar mogen een Turkse linzensoep en een hartige banketletter uiteraard niet aan ontbreken.  

Klassiek gecombineerd met modern

In deze aflevering kijken we binnen bij een chic verbouwd appartement in Haarlem. Lidian en haar vriend vielen meteen voor dit appartement uit 1914 dat ze tegen het lijf liepen. Wel moest er nog veel aan worden verbouwd. Maar daar deinsden ze niet voor terug en zo combineerden ze de klassieke elementen van het huis met moderne tinten naar hun eigen stijl.  

Tuintips van Tom

De kijkersvraag van deze week gaat over paddenstoelen. Dit zijn zoals je weet geen planten, maar schimmels (of zwammen) en bij Marjos groeien deze spontaan in haar tuin. Ze wil graag weten waar deze vandaan komen en of ze giftig zijn. Ze heeft namelijk ook katten die in de tuin rondlopen! Tom vertelt je alles wat je moet weten over paddenstoelen in de tuin.

Een stadstuin met verschillende etages

Sandra had erg veel wensen voor haar tuin midden in de stad. Het werd een enorme uitdaging, omdat de tuin uit verschillende etages bestaat. De kamers in haar huis bestaan eigenlijk uit één grote ruimte die met allerlei trappen worden verbonden. Dit is ook het geval in de tuin en zo heeft ze haar stadstuin handig weten op te delen in allerlei plekjes met verschillende functies.  

Tijdbesparende huishoudtips

Het huishouden is niet de hobby van de meeste mensen, maar het moet nou eenmaal gedaan worden. Het lijkt vaak een enorme opgave, maar huishoudcoach Zamarra laat zien dat je het heel gemakkelijk sneller én slimmer kunt aanpakken. Ze heeft allerlei handige tips om hier tijd op te besparen.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 70

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore