Gezien op TV

Aflevering 69 | 2 december 2021

02 december 2021 17:04 Aangepast: 03 december 2021 14:06

In deze aflevering maakt Hugo een recept dat volledig door Engeland is geïnspireerd. Daarnaast maakt Tom het natuurlijke balkon van George af en laat Martine zien hoe je fijner thuis kunt werken.

Koken met Hugo!

Het recept van vandaag staat volledig in het teken van Engeland. Als toetje maakt Hugo een krachtig en een beetje ‘stout’ gerecht, namelijk een chocoladestoutcake. Daarbij maakt hij een typisch Engelse salade en laat hij je bovendien zien hoe je mosselen bereidt op de Britse manier.

Tuinmetamorfose (2/2)

Een tijd lang had George genoeg aan alleen het prachtige uitzicht vanaf zijn balkon in Rotterdam. Maar het nodigde nog niet echt uit om er lekker te gaan zitten. Het balkon had behoefte aan wat meer sfeer. George zou graag de vier natuurlijke elementen die hij ziet als hij naar buiten kijkt terug willen laten komen hierin. Tom heeft gister al hard gewerkt om deze droom te verwezenlijken en vandaag maakt hij de klus af.  

Van oud tafelblad naar hip thuiswerkbureau

Thuiswerken is vandaag de dag natuurlijk niks nieuws. Een fijne thuiswerkplek is daarom ook noodzakelijk en dat begint volgens Martine met het aanschaffen óf maken van een goed bureau. Ze laat je zien dat je hier bijna niks aan hoeft uit te geven en tovert een oud tafelblad om tot een hip thuiswerkbureau.   

Wooninspiratie uit Marrakesh

Van kleins af aan heeft Selçuk al liefde voor de botanische stijl meegekregen vanuit huis, maar sinds hij in Marrakesh is geweest is het zelfs zijn grootste inspiratiebron geworden. Daar werd hij op slag verliefd op de oosterse stijl, waar hij tegenwoordig zijn wooninspiratie vandaan haalt. Deze stijl heeft hij nu toegepast in zijn eigen interieur waar hij erg gelukkig van wordt. 

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 69

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore