Gezien op TV

Aflevering 68 | 1 december 2021

01 december 2021 17:04 Aangepast: 03 december 2021 14:08

Help! Weet je nog niet wat voor sinterklaassurprise je moet maken? Wij hebben in deze aflevering ultieme tips. Ook vertelt Hugo hoe je risotto op de juiste manier maakt en begint Tom met een metamorfose van een balkontuin.

Koken met Hugo!

Voor het gerecht dat Hugo vandaag gaat maken heeft hij de ultieme tips gekregen van een professionele Italiaanse kok. Hij maakt namelijk pompoenrisotto en vertelt je daarbij alle do’s en don’ts als het gaat om risottogerechten. Ook maakt hij een salade met een groente die nog niet in veel keukens bekend is: de aardpeer. Wel wordt deze groente steeds populairder, dus extra leuk om thuis een keer uit te proberen!  

Tuinmetamorfose (1/2)

Tuinen bestaan er in verschillende soorten en maten. Ook je balkon kan perfect als tuin fungeren, maar dan moet je wel weten hoe je dit sfeervol kunt maken. George woont op grote hoogte en heeft een geweldig uitzicht op de ‘boulevard’ van Rotterdam. Hij wil hier graag elementen uit laten terugkomen op zijn nu nog kale balkon en Tom gaat hier mee aan de slag.  

Zo maak je unieke sinterklaassurprises

Sinterklaas is alweer even in het land, dus het is de hoogste tijd om aan je surprise te beginnen! Babette laat zien dat je de mooiste surprises kunt maken van papier maché. Je kunt hier trouwens nog veel meer mee dan de meeste mensen denken en ondertussen heeft ze al zoveel dieren gemaakt dat ze de tel is kwijtgeraakt. Het haasje is het populairst en siert al bij veel mensen de woonkamer!  

Verliefd op een dijkhuisje

Isabel en haar man waren helemaal niet op zoek naar een nieuw huis, totdat ze dit tegenkwamen op het internet en op slag verliefd waren! Ze vonden dit oude dijkhuisje in Papendrecht zo geweldig dat ze eigenlijk niet twijfelden en meteen een afspraak maakten om het te bezichtigen. Nu een jaar later hebben ze een grote verbouwing achter de rug en wonen ze er met heel veel plezier. Het is veranderd in een modern woonhuis waar allerlei oude elementen in terugkomen.  

Dierenarts Piet over de Noorse boskat

Dierenarts Piet heeft vandaag een Noorse boskat meegenomen naar de studio. Hij vertelt alles over de verzorging en de kenmerken van dit prachtige dier. De vacht is namelijk wat langer dan die van de meeste katten en heeft dus wat extra aandacht nodig. Wil je meer weten over dit bijzondere ras? Lees dan hier verder!

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 68

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore