Gezien op TV

Aflevering 67 | 30 november 2021

30 november 2021 17:05 Aangepast: 03 december 2021 14:09

In deze aflevering maakt Hugo niet alleen een lekkere maaltijd, maar ook nog eens een tropisch drankje. Daarbij maakt Patrick de zolder af en zie je hoe je je hal netjes en efficiënt kunt inrichten.

Koken met Hugo!

Het gerecht van vandaag is een combinatie van Indiaas met een tropische touch. Hugo maakt namelijk een heerlijke mangosmoothie. Dit drankje gaat perfect samen met een lekkere soep met gegrilde kippendijen en naanbrood!  

Metamorfose (2/2)

Lang niet iedereen heeft de mazzel een ruime zolder te hebben. Merlijn en Nancy hebben dit geluk wel, alleen is deze nog niet helemaal naar wens. Het was saai en kil en ze wisten niet hoe ze dit zelf konden oplossen. Gisteren deelde Patrick de ruimte al op en maakt hij een mooie werkruimte en vandaag komt interieurstylist Luka de zolder stijlvol en gezellig aankleden.  

Tastbare herinneringen

Judith maakt in haar atelier in Den Bosch herinneringen tastbaar door haar creaties van papier en bloemen. Sommige herinneringen wil je namelijk voor altijd bewaren! Daarom maakt ze onder andere herinneringspapier, koesterboekjes, natuurdruks en geeft ze veel workshops en cursussen.  

Een trendy appartement in Alkmaar

Toen Anne Marie en haar vriend een kindje verwachtten, verhuisden ze naar een ruim appartement in Alkmaar. Ze kwamen hier via via terecht en waren meteen enthousiast! Het huis is compleet ingericht naar de laatste interieurtrends en ook de muren hebben een gewaagde kleur gekregen.  

Opgeruimd staat netjes

Sanne is onlangs in haar nieuwe huis ingetrokken. Alles ziet er netjes en strak uit, behalve die hal en de zolder… De ruimtes zijn vrij groot, alleen de schoenen hebben geen goede plek en er staan overal kratten op de grond. Dit kan natuurlijk veel beter en daarom helpt Galit om de hal en zolder efficiënt in te richten.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 67

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore