Gezien op TV

Aflevering 66 | 29 november 2021

29 november 2021 17:03 Aangepast: 03 december 2021 14:11

Benieuwd wat de beste vintage interieurwinkels zijn? Jasper vertelt het in deze aflevering. Ook trapt Hugo de week goed af met een Indische maaltijd en begint Patrick aan een mooie klus op een zolder.

Koken met Hugo!

Om de week goed te starten duikt Hugo de Indische keuken in. Hij maakt een gehaktbrood met een roerbak van spruiten. Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij de Indische keuken, maar daarom extra leuk om eens thuis uit te proberen en uit je comfort zone te gaan!  

Metamorfose (1/2)

Merlijn en Nancy hebben in hun huis een geweldig grote zolder. Hun nichtjes komen er altijd erg graag en blijven dan het liefst in dit speelparadijs logeren. Maar alle mogelijkheden die deze ruimte biedt zijn nog totaal niet optimaal benut! Zo kan het zeker een beetje kleur en een goede inrichting gebruiken. Daarbij zou het stel graag een apart logeer- en werkgedeelte willen hebben. Patrick en het klusteam gaan deze uitdaging dan ook graag aan.  

Kunstwerken van resthout

Begin dit jaar maakte Henriëlle een enorme carrièreswitch van het bedrijfsleven naar houtbewerking. Hout is één van de grootste afvalstromen van Nederland en daar wilde ze iets tegen doen. Daarom maakt ze nu exclusieve kunstwerken van resthout. Het materiaal haalt ze van meubelmakers en timmerfabrieken die het hout over hebben. Ook nog eens erg duurzaam dus!  

Zo shop je vintage interieurpareltjes

Interieurstylist Jasper gaat op treasure hunt en is op zoek naar unieke items voor in je interieur. Mooie objecten hoeven helemaal niet altijd nieuw te zijn en daarbij ook zeker niet altijd de hoofdprijs te kosten! Ook kun je met tweedehands aanwinsten unieke dingen doen waardoor je interieur erg origineel wordt. Jasper kent een aantal goede adressen waar je zeker zult slagen!

Een tuin in vakantiesfeer

Marisa houdt van een vakantiesfeer en ontspanning. Daarom heeft ze alles waar ze van houdt in een vakantietuin gegoten. Zo kun je ontspannen in de hottub en afkoelen onder de buitendouche. Als klap op de vuurpijl kun je tuinieren terwijl je yoga doet! Wat wil je nog meer?

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 66

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore