Gezien op TV

Aflevering 63 | 24 november 2021

24 november 2021 17:05

Er hangt vandaag een hoop liefde in de lucht. Niet alleen bij het gerecht van Hugo, maar ook bij Piet en lovebirds Jodokus en Yvon. Verder gaat Tom van start bij een verbouwing in Zuid-Holland, laat Jinske je zien hoe je zelf een adventskalender maakt en nemen we een kijkje bij de verbouwing van Anton en Jessica.

Koken met Hugo!

Hugo zet vandaag een liefdevol gerechtje op tafel. Tenminste, je moet hem met heel veel liefde behandelen, want anders mislukt het. Het gaat hier namelijk over een hartige, gesouffleerde kaassoufflé uit de oven met een hele lekkere salade erbij.

Metamorfose (1/2)

In Zuid-Holland gaat Tom aan de slag met de achtertuin van Marco en Johanneke. Waar het dorp al erg groen is, valt dat in hun tuin een beetje tegen. Hoog tijd dat daar verandering in komt. Belangrijk voor hen is dat niet alleen zij, maar ook de vogels en insecten een mooie plek hebben in de tuin. Uiteindelijk hopen Marco en Johanneke met hun achtertuin, anderen te inspireren om meer vogels en insecten in je tuin te laten.

Echte lovebirds in de studio

Piet neem vandaag een beetje liefde mee naar de studio met ‘lovebirds’ Jodokus en Yvon, een prachtig koppeltje. Deze dwergpapegaaien zijn, net als konijnen en cavia’s, sociale dieren en hebben een partner nodig. Piet geeft vandaag antwoord op vragen als: “Zijn het goede huisdieren?” en “Hoe verzorg je ze het beste?”

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste inspiratie

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Binnenkijken bij…

Na een lange zoektocht naar een huis, besloten Anton en Jessica de woning van zijn opa en oma op de schop te nemen. Hoewel de stijl en inrichting eerst niet aansprak tot de wensen van het stel, begon het toch te dagen om het te verbouwen. Muren werden gesloopt en weer opnieuw opgebouwd, er kwam een nieuwe indeling en dat veelal met eigen hand. Benieuwd naar het eindresultaat? Anton en Jessica geven je graag een rondleiding.

Maak zelf een verrassende adventskalender

Veel mensen vinden het fantastisch om ieder jaar weer af te tellen tot kerst en doen dit veelal met een adventskalender. Inmiddels zijn die niet alleen meer gevuld met chocolaatjes, maar heb je ze in veel verschillende varianten. Vandaag laat DIY’er Jinske je zien hoe je van, onder andere, een metalen ring een leuke en originele aftelkalender kunt maken.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 63

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore