Gezien op TV

Aflevering 64 | 25 november 2021

25 november 2021 17:05

Vandaag zie je hoe Tom de ecologische tuin van Marco en Johanneke afmaakt en staat Hugo weer in de keuken met een lievelingsgerecht van Froukje. Daarnaast nemen we ook een kijkje in een kleurrijk interieur in Rotterdam en heeft Martine een slimme oplossing voor het opbergen van je strijkplank.

Koken met Hugo!

Hugo gaat vandaag aan de slag met één van Froukjes lievelingsgerechten, namelijk Chinese pannenkoekjes met hoisinsaus! Hij laat je zien hoe hij de zoete, maar kruidige saus zelf maakt en leert je alle technieken die je nodig hebt voor de heerlijke pannenkoeken.

Metamorfose (2/2)

Het is alweer de tweede dag voor Tom in de tuin van Marco en Johanneke. Ze hebben een betegelde tuin, maar willen graag meer de groene en ecologische kant op. Gisteren werd de tuin al flink onder handen genomen, zo werd er onder andere al een afscheiding voor de kliko’s en een nieuwe pergola geplaatst. Maar dit is nog niet alles. Vandaag legt hij de laatste hand aan het eindresultaat.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste inspiratie

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Maak een opbergkast voor je strijkplank

Woon jij in een klein appartement, studio of huisje? Dan weet je vast wel hoe het is om amper ruimte te hebben om je huishoudelijke spullen op te bergen. Martine weet hier wel raad mee en gaat vandaag aan de slag om de strijkplank weg te werken met een handige en multifunctionele kast.

Binnenkijken bij…

Voor Maarten en Sharvin moeten kleuren knallen. Ze gaan niet voor veilig als het gaat om hun appartement en dat zie je zeker terug. Ze houden van veel vintage, maar ook designobjecten vinden hun plek in het huis. Een echte combinatie van oud en nieuw bij elkaar. Vandaag stelden ze hun jaren ’30 woning in Rotterdam voor ons open en wij nemen maar al te graag een kijkje in dit paleis vol van kleur.

 

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 64

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore