Gezien op TV

Aflevering 61 | 22 november 2021

22 november 2021 17:03

Het paddenstoelenseizoen is begonnen en daarom gaat Hugo er vandaag mee aan de slag in een van zijn gerechten. Verder beginnen Patrick en Lieke aan een tienerkamer en nemen we een kijkje bij stoffeerder Katinka. Ook laat Jasper je zien hoe je kale hoekjes gezellig kunt aankleden en we gaan op vakantie in de tuin van Marjo.

Koken met Hugo!

Het seizoen van de paddenstoel is alweer van start en om dat een beetje te vieren gaat Hugo hier een heerlijk gerecht mee maken. Op het menu staat namelijk een verse pappardelle met paddenstoelensaus en een witlofsalade met druiven. Eet smakelijk!  

Metamorfose (1/2)

Pauline wil een mooie en gezellige tienerkamer voor haar dochter Lieke, maar door de afmetingen en gekke hoeken van de zolderkamer was de inrichting tot nu toe erg lastig. Patrick en Lieke schieten deze week te hulp om met veel maatwerk een gezellige kamer te creëren, inclusief veel opbergruimte.

Buitenkijken bij…

Het blomhof van Marjon in Kaatsheuvel. Na de eerste bezichtiging was Marjon direct verliefd op het perceel met een oppervlakte van 9.000 m². Inmiddels is het helemaal naar eigen smaak ingericht en daar is ze maar al te trots op. Vandaag geeft ze je een kijkje in haar tuin, langs het zwembad, de gezellige eethoek, het bos en de caravan uit de jaren ’70. Benieuwd naar dit heerlijke buitenparadijsje? Je ziet het hier.

Miniatuurvoorbeeld
Elke week de nieuwste inspiratie

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Meubels stofferen

Meubels stofferen, dat is wat Katinka het liefste doet. Ze heeft er dan ook haar werk van gemaakt. Van grote banken, tot kleine stoelen en zelfs het zadel van een scooter. Geen klus is haar te gek. We volgen haar een dagje in haar werkplaats in Purmerend waar zij de oude stoelen van haar oma een tweede leven geeft.

Stylingtips van Jasper

Je kent het wel, van die kale plekken in huis. Je weet er moet iets mee gebeuren, maar wat precies? Stylist Jasper helpt je uit de brand. Hij geeft je vandaag een kijkje in zijn eigen huis en gaat daar aan de slag met het aankleden van de kamer. Verder voegt hij met meubels, voorwerpen en kleur meer sfeer toe.

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 61

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore