Gezien op TV

Aflevering 59 | 18 november 2021

18 november 2021 17:03

Donkere dagen vragen om sfeerverlichting en daar weet Martine wel raad mee! Ook maakt Tom vandaag de mediterrane tuin van Susan af en maakt Hugo een ouderwets nagerecht met een twist.

Koken met Hugo!

Vandaag maakt Hugo een nagerecht met iets wat de oma van Froukje altijd al maakte: ouderwets suikerbrood. Hier maakt hij suikerbroodpudding van met vanille-ijs. Daarnaast staat er een Fries-Frans uiensoepje op het menu.  

Tuinmetamorfose (2/2)

De tuin van Susan in Almere is alles in één. Het is een voortuin, achtertuin, de ingang tot het huis en de schuur en tegelijkertijd ook een plek om te relaxen. Het lukte Susan zelf niet om van deze compacte tuin een sfeervolle en functionele plek te maken. Daarom schakelde ze de hulp van Tom in. Gisteren plaatste hij al een pergola en legde hij een terras aan. Vandaag maakt hij de tuin af met veel groen!

Zo maak je zelf een kamerscherm met verlichting

Tijdens deze donkere dagen is het extra leuk om met verlichting meer sfeer in je huis te creëren en knusse plekjes te maken. Martine heeft daar iets op bedacht: een multifunctioneel kamerscherm met sfeerverlichting! Ze laat je zien hoe je dit gemakkelijk zelf kunt maken voor een portie gezelligheid in huis.   

Een interieur met botsende stijlen

Ferdy en Michel zitten allebei in het interieurvak, en dat is te zien in hun bungalow in Mierlo. Ze hebben deze compleet in eigen stijl ingericht. Bang voor kleurgebruik zijn ze niet en ze durven dan ook spannende keuzes te maken. Daarbij houden ze van verschillende stijlen, maar volgens hen mogen elementen in het interieur af en toe best wel botsen. Gekke printjes en structuren hebben ze met elkaar gecombineerd met een geweldig resultaat!

Aflevering terugkijken? Dat kan op Videoland: Eigen Huis & Tuin Lekker Leven, seizoen 3, aflevering 59

Miniatuurvoorbeeld
Elke week nieuwe inspiratie!

Niks missen? Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Dit is een artikel van

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore